Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Edge: "İlk Gerçek Yeni Nesil Oyun Bloodborne"


     Playstation 4'e özel olarak Souls serisinin yaratıcısı From Software ve Sony Japan tarafından hazırlanan Bloodborne hakkında EDGE dergisi detaylı bir ilk izlenim yazısı yayınladı. Bu yazıdaki ifadeler dikkat çekici.
 
    Dergi editörleri oyunu yaklaşık 40 saat oynamışlar ve oyunun biteceğine dair herhangi bir izlenim edinememişler. Yani karşımızda oldukça uzun bir oyun bulunuyor. Üstelik bu 40 saate sadece senaryo modu dahilmiş. Chalice Dungeon bölümleri ve multiplayer (co-op, PVP) oynanmamış.
 
   Editörler ilk 40 saatte 6 adet yakın dövüş, 6 civarında tüfek benzeri silah bulmuşlar. Yani Souls oyunlarındaki gibi yüzlerce silahla karşılaşmayacağız. Oyunda kalkanlar bulunsa da bunları sizi pasifleştirdiği vurgulanıyor. Silah sayısı hiç kuşkusuz Edge editörlerinin bulduğu kadar değil. Oyun ilerledikçe daha fazla silahımız olacak. Ayrıca silah sayısı her ne kadar az olsa da Bloodgems adlı eşyalarla silahlarımızı çok ayrıntılı şekilde özelleştirebiliyormuşuz; hatta bu özelleştirmeler Souls serisinden çok daha ayrıntılıymış.
 
     Düşmanların Souls serisindeki silah veya zırh düşürmediği, bunun yerine farklı eşyalar düşürdükleri belirtiliyor. Ayrıca oyundaki sandık sayısı Souls oyunlarına göre azaltılsa da içlerinden her zaman yararlı eşyalar çıkıyormuş.
 
    Bunların yanında oyunda bulunan tüccarlardan farklı giysiler almamız da mümkün. Boss'ları öldürdükçe tıpkı Souls oyunlarındaki gibi bu tüccarların listesine yeni eşyalar (silah-zırh) ekleniyor.
 
 
    İlk izlenime göre Bloodborne, Souls serisinin aksine daha az tekrar oynanabilir bir oyun olabilirmiş. Yine de From Software oyunun ömrünü rastgele zindanlara sahip olan Chalice Dungeon görevleriyle uzatma yolunu seçmiş gibi görünüyor.
 
     Bu arada Bloodborne'da Dark Souls 2'deki Bonfire sistemi gibi sürekli save noktaları bulunmuyor. Buna karşın Demon's Souls'taki gibi kestirme yollar emrimize sunulmuş. Dergi editörleri bu durumu çok beğenmişler; çünkü böylece şehir daha gerçekçi bir hale kavuşuyormuş. Bunda "dahice" bölüm tasarımlarının da etkisinin büyük olduğu vurgulanıyor.
 
    Bloodborne'un dünyasının karanlık fantezi'den çıkıp korkuya kaydığını söyleyen Edge'deki makaledeki şu sözler dikkat çekici: "Bloodborne'un dünyası iğrenç, dehşet verici ve çok, ama çok korkunç. Bu bir korku oyunu"
 
      Makalenin sonundaysa Remastered ve üzerinde yeterince uğraşılmayıp aceleye getirilmiş oyunlar sebebiyle yeni nesli yakından izliyorsanız ilk gerçek yeni nesil oyunun geldiği vurgulanmış.
 
    Aslında makalede çok daha ayrıntılı bilgiler verilmiş, ama bunların hepsine burada yer vermemiz mümkün değil. Bazı düşmanların büyü kullandığı, düşmanların daha zekice hareket ettiği ve meşelanin önemli olduğu gibi onlarca detay da dergide yer alıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Demon's Souls 2 Demon's Souls Dark Souls Project Beast PS4 Playstation 4 RPG JRPG Korku BloodBorne Sony
Mortal Kombat X'den İki Karakter için Yeni Görseller Paylaşıldı Steam'de Hediye Oyunlara Bölge Kısıtlaması Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

13.4.2015 01:10:26

0
the order da gayet guzel grafıklere sahıptı bence

EyesNight

14.3.2015 18:58:46

+1
Millet burda konsol savaşına girmiş bir taraf kazansa bile bu savaş başka yerde yeniden patlak vericek ordada başkası kazanır işinizi yapın düzgün insanca yorumlar yapın eğer gerçek manada ego sahibi olmasaydınız ps4 veya xbox veya pc ye laf atıldığında hemen yorum yapmazdınız durup bi insan gibi oyunla ilgili hoşunuza giden veya eleştirinizi yazardınız ama sizin yaptığınız ego tatmini

Basollo.Bianchi

13.3.2015 15:00:35

-3
30 fps yeni nesil :p dabi dabi sen önce 60 fps çalıştır sonra yeni nesil olup olmadığını görürüz.

FerdosParadise

13.3.2015 12:06:46

-1
Sony Yapar Maşa ALLAH :)

Barxxx

13.3.2015 01:46:48

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon İlk gerçek yeni nesil oyun buysa Order 1886 neydi? Çok talihsız açıklamalar bunlar...
Yeni nesili sadece grafik olarak düşünme.

Project Scorpio

12.3.2015 23:58:04

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

The Order Amerika'da en çok satan en iyi grafikli oyun oldu (edge sevmemişti) Olumlu yorumlar alan Bloodborne xbox'a kanlı bir fatality yapabilir -_-
Beyni olmayan bir misafir...

Sirrüs

12.3.2015 22:49:57

0
"Bloodborne'un dünyası iğrenç, dehşet verici ve çok, ama çok korkunç. Bu bir korku oyunu" Yasaklanırsa şaşırmayın

mementopolis

12.3.2015 22:20:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: stalker(1979) Pc sahibi birisi olarak bu yaz ps 4 almayı düşünüyordum bu yüzden ps için en iyi oyunlardan biri olan bloodborne ile ilgili haberleri takip edeyim dedim ama konsolcular yine döktürmüş PC'ye. Ya ben şunu anlamıyorum PC ye saldırınca elindeki konsol mu değerleniyor ne oluyor. Böyle mi? tatmin olup hazza ulaşıyor bazı arkadaşlar. PC'de oyun oynayan adam konsolda oynayamaya bilir bunda şaşılacak ne var ki? Hem oynasa veya oynamasa size ne faydası veya zararı var? Çok komik Allah aşkına. Şu dünya malına aşk duyma sevgi ve fanboyluk duyma huyunuz beni öldürecek:)
Bu sitede güya oyunları tartışmaya giriyoruz. Milletin işi gücü birbiriyle uğraşıp hastalıklı bir şekilde haz duymak yazık:) Acıyorum bu insanlara. Bi bitmediniz arkadaş. PC'im de var bu yaz da ps 4 de alacağım. Ama aldığım cihazlara aşık olmayacağım. :))))))
burdaki yazilanlar ile senin oyun oynama sevkin ile ne alakasi var ? kim karisa bilir ki. "Yaw he he " de kafaya takma :D , bu sacmalik bittmes cünkü

Sir Maximus is BACK

12.3.2015 21:51:38

-1
ne oldu zoruna mi gitti?senden izin aliyim bi dahaki sefere yorum yaparken oldu

Hoid

12.3.2015 20:33:47

-1
Hayırlısı bakalım oyun çıkar ben denerim hoşuma giderse alırım PS4 ya değilse başka bahara kalacak gibi duruyor . The Order 1886 da gördük her gün yeni bir reklam filmi her gün şöyle dinamiklar var videoları hatta kontrolleri gösteren videolar dahi yayımladılar sonuç ortada . Ve utanmada o oyun içinde next-gen oyun diyorlardı bundan önce second son a da aynı şeyi söylediler . Bunda da ne demişler İLK GERÇEK YENİ NESİL

stalker(1979)

12.3.2015 20:33:08

+2
Pc sahibi birisi olarak bu yaz ps 4 almayı düşünüyordum bu yüzden ps için en iyi oyunlardan biri olan bloodborne ile ilgili haberleri takip edeyim dedim ama konsolcular yine döktürmüş PC'ye. Ya ben şunu anlamıyorum PC ye saldırınca elindeki konsol mu değerleniyor ne oluyor. Böyle mi? tatmin olup hazza ulaşıyor bazı arkadaşlar. PC'de oyun oynayan adam konsolda oynayamaya bilir bunda şaşılacak ne var ki? Hem oynasa veya oynamasa size ne faydası veya zararı var? Çok komik Allah aşkına. Şu dünya malına aşk duyma sevgi ve fanboyluk duyma huyunuz beni öldürecek:) Bu sitede güya oyunları tartışmaya giriyoruz. Milletin işi gücü birbiriyle uğraşıp hastalıklı bir şekilde haz duymak yazık:) Acıyorum bu insanlara. Bi bitmediniz arkadaş. PC'im de var bu yaz da ps 4 de alacağım. Ama aldığım cihazlara aşık olmayacağım. :))))))

Ahayri

12.3.2015 18:18:56

-2
quote:

Orijinalden alıntı: S A M C R O

Seninde aşağı kalır yanın yok. Bu ubisoft oyunu değil ki paranoyakça downgrade veya başka bir olumsuzluk bekleyelim. From software ve sony japon kaliteli oyunlara imza atan stüdyolar. Eğer bunları bilmiyorsan senin bilgilerini gözden geçirmen gerek. Saygısızlık yapma gibi bir amacım yoktu öyle anlaşılıyorsa kusura bakma. Neyse iyi forumlar, oyunlar.
Ben oyunun cop olacagi yonunde herhangi bir fikir belirtmedim. Tabii ki bu tarz firmalar kaliteli ve kendini kanitlamis firmalar ayrica oyunculuga deger veren firmalar ancak ne olursa olsun bu tarz firmalarinda gecmiste oldukca hayal kirikligina ugrattigi oyunlar olmustur. Onceki yorumumda da belirttim eger oyun hakkinda bir deneyiminiz yoksa veya canli canli izlememisseniz, son zamanlarda zaten oldukca elestiri alan bu tarz haberleri ciddiye alip insanlari kirmayin, cok basit hareketler bunlar cunku.

S A M C R O

12.3.2015 18:11:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: Ahayri

Saygisizlik yapma . Yorumununda sordugun soruda ciddiyet algilamadigim icin yanitini vermedim, sacma sapan bir soruydu ve bunu ciddi ciddi sordugundan hala emin degilim. Eger bu soru hakkinda ciddiysen veya baska anlamda sormadiysan sektor hakkinda hicbir bilgin yok demektir ki hic zannetmiyorum. Sanirim amacin ergenlik yapip laf sokusturmak. Ben yinede sordugun sacma soruya cevabini vereyim, Eger dagitici firma Edge dergisi disinda oyunun goruntulenmesini veya yorumlanmasini uygun gormusse o dergilerden herhangi birisini okuyabilirsin ki olumsuz bir yorum genelde olmaz oyun cikmadan once. Keske vakit ayirip yorum yapmasaydim, seviye iyice dustu.
Seninde aşağı kalır yanın yok. Bu ubisoft oyunu değil ki paranoyakça downgrade veya başka bir olumsuzluk bekleyelim. From software ve sony japon kaliteli oyunlara imza atan stüdyolar. Eğer bunları bilmiyorsan senin bilgilerini gözden geçirmen gerek. Saygısızlık yapma gibi bir amacım yoktu öyle anlaşılıyorsa kusura bakma. Neyse iyi forumlar, oyunlar.

S.P.E.C.I.A.L.

12.3.2015 18:09:23

0
Yav tabi canım. Her oyun "gerçek yeni nesil". 10 sene sonra Dark Souls 5 çıkar ona da o zaman gerçek yeni nesil derler. Hikayesi olmayan bir oyun bir defa yalandan bile yeni nesil olamaz. Ergenler site sahibi olursa böyle olur işte. Ergenliğin yaşla da ilgisi yok. Neyse zararı yok takılsınlar onlar. Gerçek yeni nesil yeni Quantic Dream oyununda olacak asıl.

Ahayri

12.3.2015 17:57:19

-2
quote:

Orijinalden alıntı: S A M C R O

Kıvırma. Oyunla ilgili olumsuz yorum yapan bir kaynak göster.
Saygisizlik yapma . Yorumununda sordugun soruda ciddiyet algilamadigim icin yanitini vermedim, sacma sapan bir soruydu ve bunu ciddi ciddi sordugundan hala emin degilim. Eger bu soru hakkinda ciddiysen veya baska anlamda sormadiysan sektor hakkinda hicbir bilgin yok demektir ki hic zannetmiyorum. Sanirim amacin ergenlik yapip laf sokusturmak. Ben yinede sordugun sacma soruya cevabini vereyim, Eger dagitici firma Edge dergisi disinda oyunun goruntulenmesini veya yorumlanmasini uygun gormusse o dergilerden herhangi birisini okuyabilirsin ki olumsuz bir yorum genelde olmaz oyun cikmadan once. Keske vakit ayirip yorum yapmasaydim, seviye iyice dustu.

BSC Misafiri

12.3.2015 17:57:09

-2
quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon İlk gerçek yeni nesil oyun buysa Order 1886 neydi? Çok talihsız açıklamalar bunlar...
The Order Amerika'da en çok satan en iyi grafikli oyun oldu (edge sevmemişti) Olumlu yorumlar alan Bloodborne xbox'a kanlı bir fatality yapabilir -_-

stun

12.3.2015 17:49:35

+1
quote:

Orijinalden alıntı: pcrex order 1886 ve driveclub balonundan sonra inceleme yazılarına ve puanlarına savaş açan konsol oyuncularının, Bloodborne daha çıkmasına haftalar olmasına rağmen gelen en ufak bir olumlu inceleme üzerinden birden bire bu yorumları baş tacı yapıp oyunu goty miş gibi kabul etmeleri ne kadar manidar :) güzel bir oyun olacak orası kesin ama ne bu oyunda şişirilecek bir şey var nede konsol alma sebebi olacak bir yapım değil bence ama pc ye çıksaydı kaçırmazdım.
nickine baktım ve derdini anladım.. :D 9 puanları görünce bu konuyu bidaha konuşuruz

S A M C R O

12.3.2015 17:49:32

0
quote:

Orijinalden alıntı: Ahayri

O zaman soyle yapalim oyunu oynamis ve iyi demis ama daha sonra fos cikan oyunlari konusalim?
Kıvırma. Oyunla ilgili olumsuz yorum yapan bir kaynak göster.

skulz

12.3.2015 17:46:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon İlk gerçek yeni nesil oyun buysa Order 1886 neydi? Çok talihsız açıklamalar bunlar...
Oyunlara sadece grafik olarak bakıyorsan evet The Order 1886 bir yeni nesildi. Oyunu oynamadım (6 saat oyuna 150-160 tl vermem) ama video incelemelerden gördüğüm kadar oyunun geri kalanı vasattı. Benim içinde PS4 yani yeni nesil konsol almama sebep olan oyun Bloodborne'du...

Ahayri

12.3.2015 17:39:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: S A M C R O

Adamlar oynamış ve iyi demiş sende oyunu deneyen ve kötü diyen birilerini göster o zaman.
O zaman soyle yapalim oyunu oynamis ve iyi demis ama daha sonra fos cikan oyunlari konusalim?

Wayward Son

12.3.2015 17:32:16

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Souvrock
alıntı:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

edge iyi para almış belli


Daha elinin altında ne Xbone ne PS4'ün var, sahip olanlardan çok başlıklara girip üstüne çirkeflik yapıyorsun. Cevabı belli de, acaba hayatında Souls oyunlarından herhangi birine başlayıp ilk çıkan düşmanı dahi öldürebildin mi?
En çok bu "kraldan çok kralcı" tiplere gülüyorum. Gidip konsolu almaz veya 4K oynatacak PC'si olmaz ama gelir burada trollük yapar.

Project Scorpio

12.3.2015 17:08:21

-3
İlk gerçek yeni nesil oyun buysa Order 1886 neydi? Çok talihsız açıklamalar bunlar...

Dictattor

12.3.2015 16:41:22

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus edge iyi para almış belli
Daha elinin altında ne Xbone ne PS4'ün var, sahip olanlardan çok başlıklara girip üstüne çirkeflik yapıyorsun. Cevabı belli de, acaba hayatında Souls oyunlarından herhangi birine başlayıp ilk çıkan düşmanı dahi öldürebildin mi?

mementopolis

12.3.2015 16:09:16

0
Pc veya Konsol , işin uçunda oyun oynamak var başka birşey değil ...hakaret , kıskançlık, kimseye yakışmıyor . Zaten oyun oynamayı sevseniz (gerçekte) platform ayrımı yapmasınız. Yapacak birşey yok el mahküm . Pc de oyun oynayan adam konsolda oyun oynayamıyorsa onun beçeriksizliğdir başka birşey değil. Pc kullanan adam gamepadli konsolun hayli hayli kullanmalı.

atakanfzl

12.3.2015 15:23:26

+1
Bekliyoruz çıksada oynasak

Persona_Non_Grata

12.3.2015 14:46:50

+1
from software den yamuk oyun çıkmaz. Hemde TÜRKÇE!

BSC Misafiri

12.3.2015 14:31:14

0
Muhteşem atmosferi Dünyası, müzikleri, kombat sistemi, uzun oynanış süresi, zorluğu, PVP Single Co op'ı ile en çok ilgimi çeken exclusive oyun Bloodborne. Remastered oyunlar, titanfall'lardan bezen oyunculara ilaç gibi gelecektir şüphesiz.

osm@n1997

12.3.2015 14:28:38

0
oyun çıktıktan sonra sony : Bloodborne ps4 gerçek gücünü kullanmıyor uncharted 4 bakın siz

Wayward Son

12.3.2015 14:18:34

0
Souls serisini hiçbir zaman sevemedim. Kötü olduğundan değil, bana hitap etmiyor. Ancak güzel bir oyun olduğu gerçeğini de değiştirmiyor. Bloodborne daha çok ilgimi çekti zira tasarım olarak daha etkileyici (çevre, karakterler, silahlar vs.) PS4 alınca kesinlikle deneyeceğim, zaten firmanın önceki oyunlarında aldığı puanlar ortada.

Mactavish-

12.3.2015 14:11:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Yilin oyununa selam verin...
Abi, kıskançlar toplanmış baksana yorumlara.

NaughtyPLYR

12.3.2015 14:09:10

+1
turkce altyazili rpg guzel grafikler devase bosslar epic savaslar simdilik hikayede iyi gibi bombi gibii exc geliyor sonunda ps4e

obantr

12.3.2015 13:54:30

-2
Ben Arma 3 oyuncusuyum ve bu oyun Witcher 3ten kadar güzel değil

İdrak İstimlak

12.3.2015 13:40:04

-1
Verecen bunlara CoD, BF, biraz findik, fistik, 2.5 lt. kola tamam. Cidden bu kitle su oyundan mumkunse uzak dursun, anlamadiklari, beceremeyecekleri su oyuna bilmeden camur atmasinlar.

musAKka

12.3.2015 13:38:48

+2
Benim adıma PS4 aldıracak oyunların ilki Bloodborne olacak gibi gözüküyor. İlk yorumlar oldukça umut verici ancak yine de hemen gaza gelmemek lazım, farklı kaynaklardan da genel görüşleri beklemek en sağlıklısı.

muratgun

12.3.2015 13:38:41

0
Pc konsolcu vs vs. Tartışmaları bitmedi gitti. Ne anlıyorsunuz birbirinizi kötülemekten. Zamanında last of usa çöp diyenler. Orderı yere göre sığdıramayanlar. Hani oyun bir çıksın kullanıcıya ulaşsın kararı veririz. Silah özelleştirmeleri ve düşman tipleri iyiyse götürür bu oyun. Dövüş sistemi vs dark soulsla aynı. İyi birde senaryo varsa zaten gider. Ne yazık ki ps4 üm yok.

BSC Misafiri

12.3.2015 13:31:38

-3
Nasilda agliyor 1500 lira ps4'e veremeyip 150 lira oyuna veremeyen ama ekran kartina 2000 lira bayilip torrente abanan gencler :)

pcrex

12.3.2015 13:28:39

-4
order 1886 ve driveclub balonundan sonra inceleme yazılarına ve puanlarına savaş açan konsol oyuncularının, Bloodborne daha çıkmasına haftalar olmasına rağmen gelen en ufak bir olumlu inceleme üzerinden birden bire bu yorumları baş tacı yapıp oyunu goty miş gibi kabul etmeleri ne kadar manidar :) güzel bir oyun olacak orası kesin ama ne bu oyunda şişirilecek bir şey var nede konsol alma sebebi olacak bir yapım değil bence ama pc ye çıksaydı kaçırmazdım.

gamer-x

12.3.2015 13:27:36

+5
bu oyunun türü,içeriği,oynanış mekaniği vs.. ne olduğunu dahi bilmeden ; daha önce from software oyunu oynamamış sadece call of duty ve gta dışında başka bir oyun oynamamış; sadece eleştirmek için yazan ; dergi-editör-interne sitesi vs. gibi kaynak yorumlarına bakarak oyun alan insanlar şu oyundan uzak durun lütfen

Kasatka

12.3.2015 13:27:33

+1
Next gen bi gelemedi gelemedi de gelde de sony kanadindan beklemek lazim studio fakiri ms den mi gelecekti yeni nesil ??? Sony yine iyi kotu bu yilin ilk ceyregine 2 tane exc sigdirmis durumda. YA ms nerde ?

Source

12.3.2015 13:18:46

0
Bir gelemedi zaten gerçek next gen oyun

S A M C R O

12.3.2015 13:09:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: EyesNight

Ya bi uza burdan
Ok.

S A M C R O

12.3.2015 13:07:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: Ahayri

Oyunu oynadin mi, oynanirken yakindan mi takip ettin sana ozel bir demo mu sundular? Ne kadar emin konusuyorsunuz siz ya? Insanlar oyun dunyasinin bos beles reklamlarindan biktigi icin bu tarz kolay haberlere haliyle kolay kolay inanmiyor ve kalkip bunu elestiriyorsun. Kusura bakma ama burada fanboy olan sensin. Oyun harika olabilir veya reklamlarla abartilmis cop bir oyunda olabilir oynamadan bilemeyiz kesin konusmayin o yuzden yoksa ileride pisman olursunuz.
Adamlar oynamış ve iyi demiş sende oyunu deneyen ve kötü diyen birilerini göster o zaman.

mehmet4428

12.3.2015 13:03:23

0
Çok şişirmesinler sonra patlamasın.

EyesNight

12.3.2015 13:03:03

-2
quote:

Orijinalden alıntı: S A M C R O Pc ci ve xbozcu arkadaşlar oynayamayacaksınız diye oyunu itin birtarafına sokmanıza gerek yok iyi diyin geçin. Oyuna gelirsek iyi olacağı belliydi de bu kadarını ben bile tahmin etmemiştim 50-60 saat single ve dungeonlar bu oyun süper olacak.
Ya bi uza burdan

Master_Evil

12.3.2015 12:58:47

0
hayırlısı be gülüm

Ahayri

12.3.2015 12:57:11

+4
quote:

Orijinalden alıntı: S A M C R O Pc ci ve xbozcu arkadaşlar oynayamayacaksınız diye oyunu itin birtarafına sokmanıza gerek yok iyi diyin geçin. Oyuna gelirsek iyi olacağı belliydi de bu kadarını ben bile tahmin etmemiştim 50-60 saat single ve dungeonlar bu oyun süper olacak.
Oyunu oynadin mi, oynanirken yakindan mi takip ettin sana ozel bir demo mu sundular? Ne kadar emin konusuyorsunuz siz ya? Insanlar oyun dunyasinin bos beles reklamlarindan biktigi icin bu tarz kolay haberlere haliyle kolay kolay inanmiyor ve kalkip bunu elestiriyorsun. Kusura bakma ama burada fanboy olan sensin. Oyun harika olabilir veya reklamlarla abartilmis cop bir oyunda olabilir oynamadan bilemeyiz kesin konusmayin o yuzden yoksa ileride pisman olursunuz.

Dark-Samurai

12.3.2015 12:41:33

0
Efsane geliyor...

dikiştutmazsabri

12.3.2015 12:37:25

0
order 1886 içinde aynısını diyorlardı. metacriyic puanı 65 :)

betadragon

12.3.2015 12:35:23

-4
Bu oyunlarda benim göremediğim ne var acaba vur vuramadın öl tekrar dene sizi hiç sıkmıyomu Dark souls seriside aynı şekilde yani zevkli olan ne bu oyunda onu merak ettim.

porsux

12.3.2015 12:34:17

0
çok abartılıyor dark souls serisinden daha iyi olacağını sanmıyorum ama işte ps ex olunca biraz şişirme oluyor multiplatform olsaydı bu kadar el üstünde tutulmazdı..

İdrak İstimlak

12.3.2015 12:32:11

+1
Yilin oyununa selam verin...

So Much Ado

12.3.2015 12:31:44

+2
İlk dediğin bir tane olur be, bu kaçıncı ilk gerçek yeni nesil oyun? "İlk yeni nesil oyun işte bu" "O da ilkti ama bu daha da bir ilk" "En ilk gerçek yeni nesil oyun bu"

Sir Maximus is BACK

12.3.2015 12:31:12

-9
edge iyi para almış belli

CaBr2

12.3.2015 12:23:50

-5
Ah ulan ah; PC desem yeter heralde.. Çok üzülüyorum :(
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bloodborne
+ TAKİBE
AL
26 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız