Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA'in Steam'le Olan Derdi Bitti mi?


     Eğer oyun dünyasından haberleri takip edenlerdenseniz, Electronic Arts'ın Steam ile olan olayını biliyorsunuzdur. İlk önce Crysis 2, Dragon Age 2 gibi oyunları Steam'deki satıştan çeken EA, sonrasında çıkan Battlefield 3, Star Wars: The Old Republic gibi oyunları da kendi dijital satış platformu Origin'e özel olarak sunmuştu. Tüm bu olanlar sonrası bu oyunların tekrardan Steam'e geleceği dedikoduları dönse de, bu söylentiler boşa çıktı.
 
      Fakat bugün, Electronic Arts'ın sessiz, sedasız gelen RPG oyunu Kingdoms of Amalur: Reckoning, Steam'de ön siparişe sunuldu. Hem de bir hediyeyle birlikte. Electronic Arts'ın bu oyununu ön sipariş ile satın alan kullanıcılar, Steam'in kurucusu Valve'in ücretsiz FPS oyunu Team Fortress 2'de üç özel eşyaya erişmeye hak kazanıyorlar.
 
      Ek olarak bu hediyeler ve ön siparişlerin yanı sıra, daha önce Origin'e özel sunulacağı söylenen Kindoms of Amalur: Reckoning'in demosu, oyunun ön siparişe sunulmasıyla birlikte Steam'den de indirilmeye başlandı.
 
      Tüm bu olanlar kafaları karıştırırken, her zaman olduğu gibi iki cepheden de cevap almak epey zor olacak. Kingdoms of Amalur: Reckoning'in Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kingdoms of Amalur: Reckoning EA Games 38 Studios RPG steam origin
SSX'in Online Özellikleri Video ile Tanıtılıyor THQ'nun Wii U için İki Duyurulmamış Oyunu Var
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Quadhros

20.1.2012 15:24:02

0
EA'nın birileriyle derdi varsa o hiç bitmez zaten..

Frostmourne Hungers

18.1.2012 23:34:14

0
[quote]Orijinalden alıntı: ismail vilehand oyunun bir önceki haberinede yazdım, neredeyse 3 4 aydır Origin'de görüyodum bu oyunu. yeteri kadar satamadılar ve tükürdüklerini yalayıp Steam'e koydular. Origin'e hiç girmiycekti EA. Origin'de anca BF gibi çok popüler ve Star Wars gibi sadık kitlesi olan oyunları satarlar. böyle oyunlar ise ellerinde patlar ve tıpış tıpış gelirler Steam'e. [/quote] Evet EA de zaten milyar dolarlık yatırımları bir anlık hırsla yapıp sonra da keşke hiç bulaşmasaydık diyecek kapasitede bir şirket.Steam pc oyunculuğunda dijital dağıtımı elinde tutmayı hedeflerken Origin'in ana hedefi multi-player kesmi canlı oyunları kendi bünyesinde tutmak ve bu sayede sadık oyuncu kitlesine çıkacak DLC'leri sattırmak.Multi player ağırlık bütün oyunlar (crysis , me3 , bf3, swtor , fifa , nfs , generals 2 , multi destekli da3 ve gelecek daha niceleri) sadece Origin üzerinde olacak.Günümüzde çok büyük markalar dışında insanların multiplayer olmayan oyunları PC'de orjinal almadığı bilinen bir gerçek , EA de bunu göz önünde tutarak hareket ediyor.Ki yukarı da yazdığım markaların sırf kendileri Origin'i milyar dolarlara boğacak yapımlar.Sizin açınızdan fasa fiso olarak görülebilir ama 8 yıllık tekel durumdaki 30 milyon kayıtlı kullanıcılı bir servise karşı ilk yılında sadece 4 büyük yapımla ve 5 milyon kayıtlı kullanıcıyla 1 milyar $ gelir getirerek Origin aslında pazarda ne kadar tehlikeli olacağının işaretini veriyor. [quote]Bu oyunun Steam deki yayımcısı EA değil! Resimden de görebilirsiniz link Gir Bak! [/quote] Oyunu oynamak için EA yani Origin acc. isteniyor , ayrıca ME3 kostüm de cabası.

big daddy kunteper

18.1.2012 22:33:12

0
oyunun bir önceki haberinede yazdım, neredeyse 3 4 aydır Origin'de görüyodum bu oyunu. yeteri kadar satamadılar ve tükürdüklerini yalayıp Steam'e koydular. Origin'e hiç girmiycekti EA. Origin'de anca BF gibi çok popüler ve Star Wars gibi sadık kitlesi olan oyunları satarlar. böyle oyunlar ise ellerinde patlar ve tıpış tıpış gelirler Steam'e.

mamy12

18.1.2012 18:14:53

0
Bu oyunun Steam deki yayımcısı EA değil! Resimden de görebilirsiniz link [link=http://e1201.hizliresim.com/t/l/1wujs.png]Gir Bak![/link]

xLordRealx

18.1.2012 18:12:19

0
Anlaşılmayacak bir şey yok EA bükemediği eli öpmeye karar vermiş. Yakında diğer oyunları da steamde görürsek şaşırmam.

fatality1907

18.1.2012 18:00:43

0
atladığınız bir nokta var oyunun steam deki yayıncısı ea değil. oyunun geliştiricisi steamde yayıncı olarak gözüküyor.

Ayrton Senna da Silva

18.1.2012 17:51:50

0
Kendilerine daha çok kar getirecek, hit olan ve satışı kesin oyunu origine veriyor,Umutsuz vakalarda indirimden falan para kopartırız havasıyla steama gidiyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kingdoms of Amalur: Reckoning
+ TAKİBE
AL
19 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız