Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dying Light: Enhanced Edition Epic Games Store'da ücretsiz!

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki oyunları erişime açıldı. Bu hafta oyuncular zombi temalı hayatta kalma aksiyon nişancı oyunu Dying Light: Enhanced Edition'ı ve tek oyunculu bulmaca oyunu Shapez'i kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanesine ekleyebilir. Oyunları 13 Nisan Perşembe TSİ 18:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Dying Light: Enhanced Edition
 
 
 
Dying Light: Enhanced Edition, zombilerin hüküm sürdüğü kıyamet sonrası bir dünyayı bizlere sunuyor. Bu genişletme paketi yepyeni buggy aracını, ek bir oyun modunu, iki ekstra karantina bölgesini ve ek eşyaları içeriyor.
 
 
Shapez 
 
 
 
Shapez, sonsuz bir yapıya sahip haritanın giderek daha da karmaşıklaştığı bir yapıyı bizlere sunuyor. Oyunda şekiller oluşturabiliyor çeşitli sistemler otomatikleştiriliyor. Fabrika inşa etme temasını bizlere sunan oyun bulmaca yapısını bizlere aktarıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
FEAR'dan ilham alan nişancı oyunu Trepang2'nin çıkış tarihi açıklandı Gamescom 2023 açılış gecesi canlı yayını 22 Ağustos'ta yapılacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız