Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Age'e Live Action Geliyor


     Bu nesilin en iyi RPG serilerinden biri olan ve önümüzdeki ay ikinci oyunu ile oyuncuların karşısına çıkacak olan Dragon Age için Live Action bir mini seri yapıldığı belirtildi.
 
     Bu yılın sonunda internet üzerinden yayınlanacak olan bu mini seri toplamda altı bölümden oluşacak. Daha önce bir çok dizi ve bazı oyun projelerinde de yer alan Felicia Day'in canlandıracağı Tallis adlı karakterin maceralarını anlatacak olan seride Dragon Age dünyasının özelliklerine de tabi ki bolcca yer verilecek.
 
     Canlandıracağı karakter için "Tallis oldukça dik başlı, kirli savaşmayı seven ve alaycı bir karakter" açıklamasını yapan Felicia Day, fantastik bir dünyada yaşayan bu karaktere modern bir sunum getirmek istediğini de sözlerine eklemiş.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak USA Today Dragon Age 2 EA Games PC PS3 Xbox 360 RPG Bioware
THQ, Mart'ta Büyük Bir Duyuru Yapacak Crysis 2'den Sürpriz Sahne

ksk_1&2_ksk

15.2.2011 14:02:39

0
çirkin kadın yoktur ! görsel show yapmayan kadın vardır....da elin gençleri bizim gibi abaza değil güzel kadınn da yetmez
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Age 2
+ TAKİBE
AL
34 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız