Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dishonored - Definitive Edition Epic Games Store'da Ücretsiz

 
 
Arkane Studios tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından yayınlanan gizlilik odaklı aksiyon macera oyunu Dishonored - Definitive Edition, Epic Games Store üzerinde ücretsiz olarak sunuluyor. Oyunu ücretsiz ve kalıcı olarak bugün TSİ 19:00'a kadar Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
 
Öte yandan Eximius: Seize the Frontline adlı eklenti paketi de aynı şekilde ücretsiz olarak sunuluyor. EXIMIUS takım tabanlı muharebeye odaklanan, FPS ve RTS öğelerini birbirine harmanlayan bir yapım olarak karşımıza çıkıyor.
 
Dishonored - Definitive Edition
 
Definitive Edition sürümü içerisinde Dunwall City Trials, The Knife of Dunwall, The Brigmore Witches ve Void Walker's Arsenal gibi içerikler yer alıyor. 
 
 
Eximius: Seize the Frontline 
 
Eximius, taktiksel birinci şahıs nişancı oynanışı ile gerçek zamanlı strateji unsurlarını bir araya getiriyor. Oyuncular kıyamet sonrası şehirlerde 5'e 5 takımlar halinde karşılıklı savaşıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Epic Games Store Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
PS5 Konsolu Satmaya Devam Ediyor: Yeni Satış Rakamı Açıklandı AMD, CES 2023 Sunumunda Yeni İşlemci ve Grafik Kartı Modellerini Tanıttı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız