Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deus Ex: Human Revolution'a Müzik Videosu

Yeni Deus Ex bizlere inanılmaz bir macera vaad ediyor.
    
Deus Ex adlı inanılmaz efsanenin ardından gelecek olan üçüncü oyun Deus Ex: Human Revolution, şimdiden inceleme yapmayı başaran basılı mecralar tarafından çok başarılı bulundu ve klasik olarak nitelendirildi. Başarılı olacağı yayınlanan görüntülerden, geliştirici günlüklerine kadar pek çok içerikten belli olan yapım için yeni bir video daha çıktı.

     Çıkışına sadece iki hafta kadar bir zaman kalan Deus Ex: Human Revolution için çıkan yeni geliştirici günlüğü videosu, oyunun müzikleri ve sesleri üzerine yoğunlaşıyor. Eidos Montreal'in geliştiricileri videoda ses ve müzik tercihlerinde teknoloji ve klasizmi bir araya getirmeye çalıştıklarını söylüyorlar.

     İnsanın organik taraflarını vurgulamak için klasik çalgılar kullanırken, oyunun da üzerine eğildiği inorganik yapılar içinse daha endüstriyel sesler kullandıklarını anlatıyorlar. Siber senfonik bir müzik olarak nitelendirdikleri oyunun müzikleri konusunda bir hayli iddialı olan geliştiricilerin yoğun çalışmaları meyve verecek gibi.

     Deus Ex: Human Revolution, bu ay sonunda bizlerle.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Joystiq Deus Ex 3 Deus Ex: Human Revolution PS3 Xbox 360 PC Square Enix Eidos
Borderlands 2'de Daha Özel Silah Tüccarları The Elder Scrolls Karakterlerini Karşılaştıralım

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deus Ex: Human Revolution ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız