Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crysis 2'nin Türkiye Lansmanı Yarın Yapılacak

Lansmandan özel içerikler ile ilerleyen günlerde karşınızda olacağız.
 
     Tüm dünyada büyük yankı uyandıran Crysis'in devam niteliğindeki yeni oyunu Crysis 2 için geri sayım başladı. Dünya lansmanı 22 Mart'ta gerçekleştirilecek oyunun ilk lansmanı, TTNET'in yeni oyun platormu PlayStore'un açılış etkinlikleri kapsamında yarın (17 Mart) İstanbul'da yapılacak.
 
     Sahip olduğu hikayesi, grafikleri ve seslendirmesiyle oyunseverleri saatlerce ekran başına kilitlemesi beklenen Crysis 2'nin lansmanı için Crytek'in kurucusu olan Yerli kardeşlerden Avni Yerli ve Faruk Yerli de TTNET'in yarın gerçekleştirilecek PlayStore lansmanında hazır bulunacaklar.

     TTNET yarın yapacağı özel lansmanda, uzun süredir üzerinde çalıştığı ve ciddi yatırımlar yaptığı PlayStore oyun platformunun detaylarını da açıklayacak. TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İlker Koçak ve TTNET Ürün Geliştirme Direktörü Gültekin Keskin'in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek lansmanla birlikte PlayStore platformu Türk oyunseverlerin hizmetine sunulacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DonanımHaber Crysis 2 PC PS3 Xbox 360 Crytek Cevat Yerli
Star Wars: TOR'un Beta Kayıtları 1.5 Milyona Vurdu Homefront İlk Gününde 375.000 Adet Sattı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crysis 2
+ TAKİBE
AL
243 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız