Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Ghosts Çıkış Videosu Yayınlandı

Atıl kurt!
 
   Bu sabaha karşı internete sızan ancak apar topar sosyal medya sitelerinden ve video paylaşım sitelerinden kaldırılan Call of Duty: Ghosts'un çıkış videosu resmi olarak yayınlandı. Normalde 2 hafta sonra yayınlanması beklenen tanıtım videosunda dünyanın en ücra köşelerinden uzaya kadar yükselen patlama sahneleri, çatışmalar ve tabii ki sadık köpeğimiz Riley göze çarpıyor. Oyun dünyasının en etkili markası olan Call of Duty, Ghosts macerasıyla 5 Kasımda satışa sunulacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty: Ghosts infinity ward FPS Activision Xbox 360 PS3 PC PS4 Xbox One
Battlefield 4'ten Yeni Bir TV Reklamı Daha Titanfall için Yarın Özel Bir Duyuru Yapılacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TheDhk

24.10.2013 19:20:16

0
gayet iyi görünüyo:D

Kalzagg

24.10.2013 14:47:22

0
herkesin cod yada bf yi konusması firmaların işine geliyor reklamın iyisi kötüsü olmaz başka hiçbir oyunda bu kadar yorum bu kadar boş konuşma yok bu konuşanların çoğuda bu oyunu oynayacak olanlar.

BSC Misafiri

24.10.2013 12:01:25

0
tabiki param yine bf4e gidecek ama su oyunun da senaryosunu oynamazsam olmaz.

FeLixer

23.10.2013 23:23:05

0
Yalnız müzik çok güzelmiş :)

Stannex14

23.10.2013 22:45:03

0
trailer i gene süslü püslü yapmışlar abartmışlar oyun çıkıncaki grafikleri görmek isterim doğrusu

zaomss

23.10.2013 16:45:53

0
yine bir trailer ve yine fan boy atışmaları...biri simülasyon tadında öbürü ise arcade türü iki oyunu böyle tartışmanızın amacı ne?bu aynı fifa ve pes gibi bir olay.şahsen black ops 2 ve battlefield 3 ün orjinal sürümlerine sahip ve online kısmında çok vakit geçirmiş bir oyuncu olarak battlefiled3 ün o savaş atmosferi ve araçlı büyük haritalarına bayılıyorum ama bir süre sonra bayıyor ve cod a geçiyorum.cod un arcade yapısı,hızlı oynanışı ve haritaları beni akşama kadar oyalayabiliyor.her iki oyunda eşsiz ve bambaşka,karşılaştırmak çok manasız ve gereksiz...

BSC Misafiri

23.10.2013 12:24:06

0
Her cod yada bf haberinde sürekli fan boy atışması var anlamıyorumki arkadaş iki oyun aynı kulvarda değilki baştan hata var.Cod arcade kayan bir fps Bf similasyona(Arma kadar değil) kayan bir fps oyunu ikisi asla karşılaştırılamaz.Cod mw serisi ile parladı doğrudur o zamanlar yeni bir soluk getirdi fps anlayışına ilk iki mw yi de bu yüzden almıştım ama ondan sonra cod almadım gerek yoktu multi aynı single oynayıp geçtim.En son black ops 2 aldım ama multi sistemini çok bozdular özellikle killstreak gidip scorestreak gelmesi oyunu camper cenneti yapmış adam oyun başında hemen camp alanına gidiyor scorestreak açıyor lodestar açtınmı zaten 190 altında score yapmıyorsun çünkü lodestar kullanırken yeniden scorestreak doluyor.Hele nuketown oynarsan yandın zaten spawn yeri sabit ve açık nokta lodestarla 200 üstü score çok rahat olur buda oyun zevkini yok ediyor karşıdaki oyuncunun tek yapması gereken oyundan çıkmak bu kafayla olursa multi zevk vermez gine.

altanbilisim

23.10.2013 09:09:53

0
Video güzel ama müzik hiç olmamış, yani onun yerine hans zimmer'den güzel bir gerilim müziği olsaymış çok daha etkileyici olurdu, 10 senelik call of duty serüvenimizde kuşkusuz görsellik kadar müziklerin de büyük rolü var...

ragnarok44

22.10.2013 14:41:36

0
gelsinde oynayalım ya.

Mactavish-

22.10.2013 14:13:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: snipercover

Aynen tabikide. BF4 oynamak isterseniz Klanımıza ve açacağımız servera bekleriz
Teşekkür ederim.

EmreDFace

22.10.2013 13:45:41

+1
Senaryo ve tekli oyuncu olarak COD gerçektende herzaman önde olmuştur.Ama BF değilde komple EA firması son yıllarda gerçektende çok büyük adımlar atıyor.Tebrik etmek lazım.

Meraxes

22.10.2013 13:31:39

-3
blackops2 var gerek yok

snipercover

22.10.2013 12:22:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Aynen kardes ben BF4 de alicam seviyorum ama mesela bir iki el sonra bunaltiyor beni. Ama cod sabahtan aksama oynadigimi bilirim zevk meselesi yani.
Aynen tabikide. BF4 oynamak isterseniz Klanımıza ve açacağımız servera bekleriz

Garrus

22.10.2013 10:07:34

0
Bazı arkadaşların şu durumun farkında oldukları halde hala ağızlarından salya saça saça küfür sallamaları, aktif savunmaya geçmeleri gerçekten çok komik ve garip. Kelâm etmeden önce şöyle bir oturup düşünüyorlar mı çok merak ediyorum. Call Of Duty; oyun piyasasında aksiyon sınıfının başını çeken serilere imza atmış bir yapımdır. Efsanedir. Bunun sebebi önceden sunduğu kalitedir. Sağlam hikayesidir. Aldığı ağır eleştirilerin sebebi, önceden sunduğu kaliteyi şimdilerde tutturamaması, her sene çıkardığı oyunlarla (adamlarda senaryo bitti ite köpeğe umut bağladılar) kolay paraya ısınıp, ne olursa olsun çıkanı küt diye satın alan müşteriye güvenerek zamanın ve teknolojinin gerektirdiği geliştirmeleri yapmamasıdır. Bir insan sebepsiz yere ne kadar saldırganlaşıyor ise kendi haksızlığının da o kadar farkında demektir. Yıllardır aynı "pilavı" aynı fiyata önüne koyan yapımcıdan sen çok memnun olabilirsin. Sana dokunmayacak kadar geniş mezhebin olabilir. Ama bu konu hakkında senle aynı fikirde olmayanlara, verdikleri ya da verecekleri paraların karşılığını isteyen insanlara ağza alınmayacak laflar etmek, bana Cod'un şu anki online odalarında birbirlerinin annelerinin canını okuyan(!) 13 yaş altı çocukları hatırlattı. Kimisi de "sistemin süper mi de güzel grafik istiyorsun" demeye getirmiş. Gören de Metro: Last light'ı Bf3'ü dünya üzerinde 5 kişi bilgisayarına yükleyip açma şansı buldu zanneder. Arkadaşım senin baban fabrikatör mü her sene yarım çıkan, o çok övdüğümüz singleplayer'ı 4 saat sürmeyen oyuna 150 liraya yakın para ayıra biliyorsun, 6 sene önceki ile aynı ayardaki oyunu gücenmeden kabulleniyorsun? İnsan verdiği paraya acır. DLC'den falan bahsetmiyorum bile artık her oyunun elzemi oldu. Call Of Duty'nin piyasada kafa kafaya çekişeceği o kadar oyun var. Güzel olsa, "Anam bunu da mı yapmışlar olaya bak" dedirtse kötü mü olur? "Hayır." mı deriz? Rekabet diye bir şey olması lazım. Müşteriye yarayacak en güzel şey budur. Müşteri olarak seçici olmazsak yapımcı ensemize vura vura aynı şeyi aynı fiyata koyar önümüze hep böyle. Elit olandan elit iş beklenir. Call of Duty bu sınıftadır ve ben şahsen bulunduğu mevkiye yakışacak işi, yani şu ankinden daha iyi iş bekliyorum. "Sadece senaryosu olsa yeter" bence kof bir laf. Yahu şunu soramıyor musun kendine "Neden verdiğimiz paraya her ikisi de olmasın?" ?

EmuMaster

22.10.2013 09:04:39

0
Yeni nesil konsollar çıkmadan önce "ps3 ve x360 nesli için 60 fps çalışacak sabit oyun motorunu geliştirip kullanıyorlar.Yeni nesil konsollar geleceği zaman mutlaka yeni oyun motoru yapacaklardır" diye tahmin ediyorduk.Ama adamlar yok her türlü satıyoruz gerek yok diyolar. Oyunun single'ıda multiside zevkli o ayrı mesele.Hatta mw2'de bıraksalar sabah akşam terminal map'ini oynarım. Ama eh be kardeşim karşında EA'yı rakip olarak alıpta hemde o paragöz diye eleştirdiğimiz EA en azından oyunlarında sürekli en güncel en yeni motorları kullanıyor. Hani capcom gibi "street fighter yapmaya bütçemiz yok" desen tamam diyecemde (gerçi capcom diyorsa inanmadan önce 5 kere düşünmek lazım) ama oda değil her sene çıkan cod bir önceki cod'un rekorunu kırıyor. En azından git valve'den source motorunu lisansla yada ne biliyim crytek'ten cryengine'ı lisansla. Bu oyun çok satıldığı sürece bu oyun motoru güncellenmeyecek sanırım haberiniz ola.Belki bu neslin sonuna kadar aynı oyun motoru ile gidebilirler. Neyse benim grafiklerle bir problemim yok oyun sıkmasın kendin oynatsın yeter.Ama her cod başlığı altındaki yorumların %80'i oyun motoru ve grafikle alakalı olduğu için bu tartışma son bulmayacak.

Cpt. Miller

22.10.2013 08:49:17

-1
Kaplamalara hala çare bulamamışlar, ama gördüğüm kadarıyla en iyi senaryoya sahip CoD oyunu olacak.

emaltindal

22.10.2013 06:16:49

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Seksendort28 Bu oyunun grafiklerine laf edenlerin %60 ile %70 internet cafe de counter 1.6, wolfteam yada point blank oynuyor bundan eminim ama ne zaman cod haberi görürlerse herşey grafik oluyor ve bf coda kafa atar yada uçan tekme atar oluyor. Şunu merak ediyorum şu oyunun grafiklerine laf edenlerin kaç tanesi call of duty serisini orjinal alip multisinde oynadı ? yada kaç tanesi bf3 premium alıp bütün haritalarını oynadı ? Bende her ikiside var ve ikisinide zevkle oynuyorum. Tamam cod grafiksel olarak çok aham şaham bir oyun değil ama sırf grafikler kötü diye de oyuna çöp denmesi saçmalık. Eğer herşey grafikse bf3 ile crysis 3 karşılaştırın ? Crysis 3 grafikleri çok mukemmel de ne oluyor ? Oynanış sıfır oyunda. Demek istediğim artık şu oyunun grafiklerine bakarak çöp kaka pis denmesindne vazgeçin. Saygılar efenim
aynen :D benim de bf serisini alıp oynamışlığım var fakat ne yalan söyliyim cod a para vermek, yani o kadar vermek :S, gereği duymadım ve sadece single oynadım. Ama bence codun single ı kadar multisi de zevk verir. :)

Seksendort28

22.10.2013 03:03:37

+2
Bu oyunun grafiklerine laf edenlerin %60 ile %70 internet cafe de counter 1.6, wolfteam yada point blank oynuyor bundan eminim ama ne zaman cod haberi görürlerse herşey grafik oluyor ve bf coda kafa atar yada uçan tekme atar oluyor. Şunu merak ediyorum şu oyunun grafiklerine laf edenlerin kaç tanesi call of duty serisini orjinal alip multisinde oynadı ? yada kaç tanesi bf3 premium alıp bütün haritalarını oynadı ? Bende her ikiside var ve ikisinide zevkle oynuyorum. Tamam cod grafiksel olarak çok aham şaham bir oyun değil ama sırf grafikler kötü diye de oyuna çöp denmesi saçmalık. Eğer herşey grafikse bf3 ile crysis 3 karşılaştırın ? Crysis 3 grafikleri çok mukemmel de ne oluyor ? Oynanış sıfır oyunda. Demek istediğim artık şu oyunun grafiklerine bakarak çöp kaka pis denmesindne vazgeçin. Saygılar efenim

Garrus

22.10.2013 02:12:06

+1
Grafikleri geçtim, gerçekten savaş alanına onlarca atak köpeği koymanın yeni bir heyecan, yeni bir soluk getireceğini düşünüyorsa yapımcı ekip; bu gördüğümüz son Call of Duty oyunlarından biri olabilir.

WiiSmash

22.10.2013 01:44:31

+1
Bu oyunun tek iyi yanı trailer müziğinin eminem tarafından yapılmış olması

mementopolis

22.10.2013 01:40:49

0
Yeni nesilide FPS diye yok ettmeyelim :(

maniague

22.10.2013 01:21:49

+1

porsux

21.10.2013 23:45:42

-2
Ben bu videoyu taa geçen seneden izledim niye bu kadar geç koyuyorsunuz ..

TheBladeRunner

21.10.2013 23:36:40

+1
oyunun grafikleri niye kotu olmus anlamadim.BF4 un gorselleri bu oyunun gorsellerinin cok ustunde olmadigi ayri bir gercek.Bf simulasyon falan degildir.Tek sim oyun Arma dir.BF ve COD hedefledikleri alanda cok basarili iki oyundur.

Tormert

21.10.2013 23:31:27

-3
tam bir çöp, bu oyuna para verenin aklına şaşarım!!!

Venom Snake

21.10.2013 23:29:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: -MoYk- Bunca yıldır grafikleri düşük diye nintendo konsollarının ve jrpg oyunlarıyla dalga geçenler iş coda gelince "grafik önemli değil yeaaa" demekten de geri kalmıyor.
Nintendo'nun sorunu Mario,Zelda,Metroid gibi oyunlarla kısır bir döngü içerisinde olması. J-RPG oyunların tercih edilmemesinin nedeni ise grafikler değil, ülkemizde 99999 satır diyalog okuyacak oyuncu kitlesi bulunduğunu düşünmüyorum ben.Mesela ben Heavy Rain,Walking Dead gibi hikaye bazlı oyunları çok seviyorum ama J-RPG'ler beni acayip bayıyor.

yunusmessi

21.10.2013 23:25:31

0
Grafik konusunda haklısınız battlefield 4 daha iyi ama objektif olarak söyleyin arkadaşlar hangi oyunun hikayesi daha iyi, daha sürükleyici. Ama online dediğimizde tabikide bf ama hikaye dediğimizde cod un eline su dökemezler bu da bir gerçek arkadaşlar.

MoYk

21.10.2013 23:24:50

-1
Bunca yıldır grafikleri düşük diye nintendo konsollarının ve jrpg oyunlarıyla dalga geçenler iş coda gelince "grafik önemli değil yeaaa" demekten de geri kalmıyor.

Venom Snake

21.10.2013 23:23:29

-1
Kim ne derse desin tek kişilik senaryo baz alındığında CoD serisinin kalitesinde çok az oyun var.Grafikler de yeni nesil için biraz sönük kalsa da genel olarak hoş gözüküyor.Çoklu oyuncuda Battlefield alanında öncül olsa da Ghosts eminim güzel bir Campaign ile arayı kapatacaktır.

BSC Misafiri

21.10.2013 23:21:54

0
Eminem iyi oturmuş videoya :)

BSC Misafiri

21.10.2013 23:21:45

0
@snipercover Çok güzel bi argüman kullanmışsın hocam tebrik ederim sağ duyulu olman çok güzel malesef herkes aynı düşüncede değil neredeyse bi oyun zevki için birbirleriyle kanlı bıçaklı oluyor bazıları.

BSC Misafiri

21.10.2013 23:21:43

0
Competitive nedir sadece öğrenin sonra bu oyunu oynayın.

BSC Misafiri

21.10.2013 23:21:42

0
Bazı arkadaşlar gerçekten cod'u eleştirirken oyun motorunda bi yenilik beklediğini anlatıyor ne güzel bi şey ama bazıları laf olsun diye gelip burda kışkırtıcı laflar söyleyip olay çıkartıyor ne gerek varsa artık siz söyleyin.

alito

21.10.2013 23:13:26

-1
Call of Duty: Köpek

Guest-C8DDC600D

21.10.2013 23:05:48

0
Bu ekibin yaptığı en doğru şey müzik işini Eminem'e yaptırmaları. :D Bu yüzden trailer'da süper olmuş.

Mactavish-

21.10.2013 22:51:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: snipercover Cod : Hızlı,zevkli,arcade yapıya sahip sizi savaş askeri değilde özel tim gibi hissettiren yapım. BF : Taktiksel,büyük harita, Takım oyunu, Gerçekçilik arayan kısım. Asker gibi hissetmenizi sağlayan yapım. Kim neyden zevk alırsa onu oynar. Artık Şu cod - bf tartışmasından bir vazgeçin. Ben bf3 ve bf4 ü aldım orjınal. Cod mw3 almıstm 8 saat oynadım bıraktım. Ben sıkı bf oyuncusuyum. Ama saygı duymayı bileceksiniz. Cod hiç bir zaman bf gibi olamaz. Bf de cod gibi olamaz. Türler aynı tarzlar farklı.
Aynen kardes ben BF4 de alicam seviyorum ama mesela bir iki el sonra bunaltiyor beni. Ama cod sabahtan aksama oynadigimi bilirim zevk meselesi yani.

snipercover

21.10.2013 22:33:13

+12
Cod : Hızlı,zevkli,arcade yapıya sahip sizi savaş askeri değilde özel tim gibi hissettiren yapım. BF : Taktiksel,büyük harita, Takım oyunu, Gerçekçilik arayan kısım. Asker gibi hissetmenizi sağlayan yapım. Kim neyden zevk alırsa onu oynar. Artık Şu cod - bf tartışmasından bir vazgeçin. Ben bf3 ve bf4 ü aldım orjınal. Cod mw3 almıstm 8 saat oynadım bıraktım. Ben sıkı bf oyuncusuyum. Ama saygı duymayı bileceksiniz. Cod hiç bir zaman bf gibi olamaz. Bf de cod gibi olamaz. Türler aynı tarzlar farklı.

BSC Misafiri

21.10.2013 22:29:43

0
hep atıl kurt hep atıl kurt bir kerede katıl kurt deyin! :D

BSC Misafiri

21.10.2013 22:29:42

0
bi tank gordum saki :)

BSC Misafiri

21.10.2013 22:29:40

0
bu oyun bir harika olucak mw2 den de güzel olucak şimdiden helal olsun :)

BSC Misafiri

21.10.2013 22:29:39

-1
Alt başlıkla çok iyi özetlemişsiniz zaten izleme gereği duymadım lol. Arkadaş iyice ikinci sınıf Hollywood aksiyon filmlerine bağladılar bunun sonu nereye varacak çok merak ediyorum torunlarına miras da bırakır bunlar bu oyunu geliştirsin diye. MW serisini severek oynardım ama suyu çıktı.

BSC Misafiri

21.10.2013 22:29:33

-2
Tetris daha iyi TETRİS FOREVER

furko83

21.10.2013 22:26:01

-1
Şaka bi yana yorumlarda bf yanında sönük kalmış diyende var oyun çöp diyende var .. Açıklık getireyim bf4 asla ve asla cod un yanında sönük değil bir baş yapıt bir şaeser kendine has oynanış dinamiği barındıran ve hiçbir oyunun yapamadığı şeyleri yapan bi oyun.. Ama cod a gelirsek Herzaman üstüne basarak söylüyorum dünyadaki en iyi fps serisi gelip bana halflife felan demeyin satış rakamları herşeyi gösteriyor codun sadece eksiği grafik ve herşey grafik değildir adam gidiyo ünlü senaryo yazarını tutuyo bf gibi sadece mp üzerine bi oyun sunmuyo .. al kardeşim senaryoyu krallar gibi yazdım oyna bitirincede git mp sini oyna diyo Sonuç olarak COD gene bf yi 3 e 4 e katlayacak o yüzden sorum şu neyin kafasını yapıyosunuz ? (GENE SÖYLÜYORUM FANBOY DEĞİLİM)

furko83

21.10.2013 22:23:52

0
Yanına gidince ayılarda bizden kaçacak mı ki ?

Wayward Son

21.10.2013 22:14:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-
Huzur CoD'da.

caneycaney

21.10.2013 22:13:38

0
köpekle helikopter düşürmek isteyenler alabilir

gamer-x

21.10.2013 22:12:27

0
ah VALVE ah çıkar artık şu Half Lİfe 3 yada ah John Carmack ahh nerede DOOM 4 şu oyunlara mecbur ettiniz bizi .... hey gidi günler

WE neED

21.10.2013 22:08:31

+4
CoD gene satar :(

BSC Misafiri

21.10.2013 22:03:10

0
aşağı baktığımda ayaklarım görünmezse harbiden bir ghost olacağımı anlayacam

BSC Misafiri

21.10.2013 22:03:09

+2
beğenmeyen oynamasın amk bu kdr basit

betadragon

21.10.2013 22:01:37

+1
Bi tarafta rihanna diğer tarafta eminem

Mactavish-

21.10.2013 21:56:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: berkay1122 Mw2'ye kadar büyük bir CoD fanı idim. lakin battlefield 4 ile DICE artık aldı başını gitti. gökdelenden aşağı atlamak düşmekteyken RPG ile heli indirmek... pardon gerçi cod'da köpekle indiriyorlardı :)
Bende hala MW2 oynuyorum.

Mactavish-

21.10.2013 21:55:55

0
Trailer izledimde şimdi, bi bunlara bakın bide şuna. İzledim tekrardan yine tüylerim diken diken oldu, feci etki yaratıyor insanda. Bunu izlerken de hiç bir duyguya kapılmadım yani.

senjido

21.10.2013 21:49:55

-1
Mw2'ye kadar büyük bir CoD fanı idim. lakin battlefield 4 ile DICE artık aldı başını gitti. gökdelenden aşağı atlamak düşmekteyken RPG ile heli indirmek... pardon gerçi cod'da köpekle indiriyorlardı :)

betadragon

21.10.2013 21:44:28

0
önceki haberdeki troller burayada gelmiş biri arcade biri similasyon kendi ile karşılaştırın

dragon18tr

21.10.2013 21:43:43

+2
Eminem'in survival şarkısını o kadar çok dinledimki vedeoyu izlerken en iyi kısımlarını kesmişler diye hiç zevk almadım videodan :D

Chosen_One

21.10.2013 21:32:54

0
Slim Shady der susarım.

Sherlock69

21.10.2013 21:29:18

+3
Değiştir şu motoru gücüne güç kat hala aynı şeyler çok güzel bi oyun serisi ama bo dan sonra grafik motoru çok dandik kalıyor artık yoksa oyunun güzelliği iyi senaryoda da multide de.

RealArek

21.10.2013 21:26:50

0
BSC Misafiri sen bence bi hastaneye git :D

BSC Misafiri

21.10.2013 21:22:32

0
İşte sadece bu oyunun verebildiği his, heyecan gibi ama farklı bir şey. Titreme, sık nefes alıp verme, baş dönmesi. Bu hissin ne olduğunu bilmiyorum ama COD bu yüzden güzel. Yanlış anlaşılmasın diğer oyunların da güzel hisleri vardır ama her oyunun ayrı hissi var.

Deswaaa

21.10.2013 21:11:17

-8
şu çöpü alın burdan

FantasyFiRe

21.10.2013 21:06:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood Minecraft daha iyi ( Bu sefer ciddiyim )
beyler arkadaş kahve içip kendine gelmiş

BSC Misafiri

21.10.2013 21:06:34

+2
Videoyu geçte EMINEM uçmuş ! :D

hasretbitmez

21.10.2013 21:05:52

0
şimdi de ayıyla mı helikopter düşürecekler?

Mactavish-

21.10.2013 21:05:13

0
Call of Duty için konuşmuyorum genel olarak konuşuyorum: Herşey grafik değil çünkü burdaki COD a atılan çamurlar grafik üzerine COD a şuan grafik dışında daha önemli yapmaları gereken şeyler var aslında. BF3 ve MW2 hesaplarım var PC de BF3 ü PC yi yeniler yenilemez almıştım oynadım baya. Fakat 2 ay önce MW2 aldım devamlı onu oynuyorum grafik olarak nesil farkı var ama zevk olarak COD çok fark atıyor BENCE BF ye. Cod Ghost yenilikleriyle değerlendiricem burdaki yeni nesil ergenleri gibi değil. Çünkü herşeyiniz grafik olmuş. Ama yapan adam herşeyiyle iyisini yapmasınıda biliyor. "The Witcher 2 Uncharted" Bu oyunlar grafikleri dışında her yönünden efsane oyunlar özellikle The Witcher hikayesiyle atmosferiyle, oynanabirlirliğiyle. Grafikten çok çok daha önemli artıları var.

FantasyFiRe

21.10.2013 21:04:54

+2
uçak gemisi sahleri, inşaatta patlamalar arasında koşmalar, yıkılan binanın yüzeyinden kayarak inmeler, 2 tank ile kum havuzunda oynamalar olaylar olaylar tam bir merdiven altı bf4 olmuş tebrik etmek lazım

Dhiozy

21.10.2013 21:03:00

+1
Gelsede artık bitse şu hasret :)

Dishonored24

21.10.2013 21:01:41

0
Bence gayet güzel videoyu izlemesseniz şarkı daha iyi

_GRKM_

21.10.2013 21:00:22

-2
Battlefield 4'ün yanında ölü gibi :)

StativeDread

21.10.2013 20:59:39

0
King is Back -Eminem :)

EzioAuditore_

21.10.2013 20:58:45

+4
quote:

Oyun dünyasının en etkili markası olan Call of Duty
The bomb has been planted.

Vinewood

21.10.2013 20:57:05

0
Minecraft daha iyi ( Bu sefer ciddiyim )
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Ghosts ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
88 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız