Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Advaned Warfare'ın Yeni Güncellemesi Silahları Dengeleyecek


      Sledgehammer Games'in tepe ismi Micheal Condrey, Call of Duty: Advanced Warfare'ın yeni güncellemesi hakkında oyunculardan gelen soruları yanıtladı.
 
     Özellikle SN6'nın gücünün artırılacağını söyleyen Condrey, bu güncellemeyle birlikte henüz tam olarak açıklanmayan 15'ten fazla silahın yeniden dengeleneceğini belirtiyor.
 
     Güncellemenin ne zaman geleceği ise henüz belli değil.

Bu haberin bağlantısı
URL
call of duty a new era activision sledgehammer games pc playstation 4 xbox one call of duty advanced warfare Wii U
Battlefield: Hardline'ın Yapım Aşaması Tamamlandı Crystal Dynamics, Rise of the Tomb Raider'ın Xbox One'a Özel Oluşu Hakkında Konuştu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dark Poison

26.2.2015 13:10:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Silahlarin dengesini hiçbir oyun hiçbir zaman sağlayamaz her zaman bir silah diğerlerinden daha güçlü olucaktır bunun test yapmakla alakasi yok. Bence laf etmenin bir mantığı yok.
Oyunda kullanılacak 4,5 tane silah var.Pompalı tüfekler zayıf,smglerde asm1 var zaten o da oyunun en güçlü silahı,assoult tüfeklerde ak12,hbr,bal27 var.Geri kalan hiçbir silahı kullanmanın mantığı yok çünkü bal 27,asm1 silahlarına karşı hiçbir şansın yok 1vs1 durumlarda.Böyle online fps mi olur?Ghosts gibi çöplük bi oyunda bile kullanılacak bir sürü silah vardı.Silah dengesi en kötü CoD oyunu bu.

BSC Misafiri

25.2.2015 15:13:34

0
Silahlarin dengesini hiçbir oyun hiçbir zaman sağlayamaz her zaman bir silah diğerlerinden daha güçlü olucaktır bunun test yapmakla alakasi yok. Bence laf etmenin bir mantığı yok.

Master_Evil

25.2.2015 13:32:05

0
noob silahı denilen silahların gücünü düşürecekler yine bişeyler dengesiz kalacak

Frobe

25.2.2015 13:25:28

0
Oyun çıkalı yarım sene geçmiş, millet dengesiz mi oynadı bu kadar süre ? :) Zaten oyunun ömrü 1 sene.. Yazık şu seriyi bu hallere düşürdüler.. Kendini bozmayan tek FPS oyunu Counter Strike kaldı. Umarım onlar bu hatalara düşmezler.. 98 yılından beri 3 tane CS çıkarttılar, 2005'ten beri mi ne 10 tane COD çıktı..

senjido

25.2.2015 12:49:01

+1
Dostum o 3 yilda yaptik 5 yilda bitirdik laflari tamamen goz boyamadan ibaret gunumuzde bir MMORPG gibi muthis detay isteyen bir isle ugrasmiyorsan hicbir oyun bu kadar surmuyor. Baksana adamlar 6 ayda bir cod yapiyorlar. Cod mw den bu yana kopyala yapistirla 100 dolara oyun sattilar ben en son mw2 yi aldim. Baska cod ne oynadim ne merak ettim. Haberlerini gordukce uzuluyorm bunlara para verenlere zaten hepsi coluk cocuk o da ayri bir mevzu zaten

Dark Poison

25.2.2015 12:30:31

0
Artık nasıl bir döneme girdiysek,hemen her oyun yarım yamalak çıkıyor ve sonradan yamanarak tamalanmaya çalışılıyor.Ya zaten 3 yıl gibi uzun bir süre var elinde,oyunda 5 saatte biten senaryodan başka yapacağın tek şey doğru dürüst hit detecetion koymak,10 tane silahı dengeli bir şekilde geliştirmek vs.Bunu da yapamıyorsan insaftır ya.Oyun çıkalı kaç ay oldu yamayla silahlar dengelenecek,yamayla şu olacak bu olacak.Bunların hepsi final sürümünde sorunsuz zaten verilmesi gereken özellikler.

kav1nsky

25.2.2015 08:12:43

0
Zaten bi avuç silah var onları da aylardır dengeleyemediniz.

senjido

25.2.2015 08:02:59

0
öyle bişe ki artık doğru düzgün test de yapmadan oyun çıkarıyorlar şu son yıllarda çıkan buglı hatalı eksik oyun sayısı ne kadar da arttı farkediyor musunuz bilmiyorum.

MustafaSengonul

25.2.2015 00:19:49

0
Güncelleme ile oyun tamamlamak da yeni moda oldu. Şunu oyunu çıkartmadan test edip ayalarsana.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Advanced Warfare ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
51 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız