Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call Of Duty: Elite PC İçin Halen Geliştiriliyor


     Call Of Duty: Modern Warfare 3'ün piyasaya sunulmasıyla birlikte konsollarda kendini gösteren Elite platformu PC için hala çıkmış değil. Sabırsızlanan PC oyuncularına Activision'dan konu ile ilgili bir açıklama geldi.
 
    Henüz geliştirilme aşamasının devam ettiğini belirten yetkililer, kesin bir çıkış tarihi vermekten de kaçındı ve bu sürecin oldukça zorlu geçtiğinin altını çizdi.
 
    "Bu kadar beklemenin sebebi kaliteli bir ürün ortaya koymak. İnsanları beklettikten sonra karşılarına kötü bir platformla çıkamayız" diyen yetkililer, beklediğimiz vaktin karşılığını alacağımızı dile getirdi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Call of Duty: Modern Warfare 3 MW3 Activision Sladgehammer Infinity Ward PC PS3 Xbox 360 Wii DS FPS Elite
EB Games Donkey Kong 3D Görsellerini Kaldırıyor Dark Souls Satışları 1.6 Milyona Ulaştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

snipercover

16.3.2012 14:12:12

0
Bu kadar çalışmaya yeni oyun yapılırdı. Gerçi 150-200 tl bayılıp bu oyunu alanlar var. 35 tl verip key aldım. 35 tl'ye acıdım. Şimdi bana geciken pc'ye gelmeyen dlc'lerden paralı elite'den bahsetmeyin !

Spindual

16.3.2012 13:24:57

0
@gursoyf Birçok konuda yanlışın var kardeşim. Oyunun ne zaman çıktığı veya milletin yalayıp yuttuğu farketmez çünkü Elite, Black Ops ve sonraki bütün COD oyunları için yapıldı. Ayrıca DLCler Elite olmadan PCye gelmeyecek diye birşey yok. Black Ops'ta olduğu gibi DLCler paket olarak tüm platformlarda Xbox'tan 1 ay sonra satışa sunuluyor. Ve 30 dolar biraz az, BO'da 60$ DLC vardı muhtemelen MW3te daha fazla olur. Her DLCyi istemeyebilirsin ama Elite alırsan ucuza gelir.

gamer284

16.3.2012 12:33:47

-1
Oyun paralımı olcak arkadaşlar ama IGN ' den baktığımda büyük bir süpriz varmış pc'cilere acaba bedava olursa hem mw3 e gerekmeden mw3 ü almaya gerek olmaz ve bedava online cod oynarız inşallah.

gursoyf

16.3.2012 11:45:49

0
oyundan bagımsız bır platform olsa dedıgıne katılırdım ancak bu platform olmadan su anda hıcbır dlc nın de pc ye cıkmayacagını da bılıyorsundur herhalde. ayrıca elite mw3 cıkmadan once oyunla bırlıkte duyuruldu fakat oyun cıktıgında pc ye henuz cıkmayacagı belırtıldı. herkese tanıtıldı fakat ış kullanmaya gelınce fırma nedense yan çizdi. yok pc de korsan cokmus yok elite de korsanı bulastırırlarmıs. ya korsandan once oyundakı hılecılerı halletseler yetecek. hılecı adam elıtın de ıçıne eder. bu arada butun bunları takip etmesek neyse. tabıkı sosyal bır platform oldugunu bılıyorum. yanı sen oyunu bıtırdıkten sonra prestıjlerı tamamladıktan sonra yapacak bırsey kalmayacak sonra da elıtı alacaksın. bunun sosyal platformla ne alakası kaldı ki. bız o sosyal platformu steam de yeterınce kullanıyoruz zaten.30 dolarlık dlc yı bedavaya getırecem dıye 50 dolarlık elıtı almanın da soygun oldugunu herkes anlayacaktır.

BSC Misafiri

16.3.2012 11:32:32

+1
elite genel bir sosyal platform.geç veya erken çıkması fark etmez.

gursoyf

16.3.2012 11:02:13

0
arkadaş oyun çıkalı hani oldu. millet yedi yaladı yuttu. sen daha elitten bahsediyorsun. resmen hakaret ediyor adamlar. oyunu sattıysan hızmetını de vereceksın arkadaş. yok veremıyorum dıyorsan mılleti hiç bekletmeyeceksin ve bir sonraki oyuna söz vereceksin. bu saatten sonra cıkan eliti kim ne yapsın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
311 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız