Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CD Projekt: Demon's Souls'tan Etkilendik

The Witcher 2 tabi ki Demon's Souls'un kopyası olmayacak, hatta oldukça farklı oyunlar. Sadece bazı yönlerden ondan etkilenmiş.

      CD Projekt'in heyecanla beklediğimiz RPG'si The Witcher 2: Assassin's of Kings'in 2009'da Playstation 3'e özel olarak piyasaya çıkan Demon's Souls'tan etkilendiği ortaya çıktı. Daha önce de zorluk konusunda Demon's Souls'u örnek aldıklarını söyleyen ekip farklı yönlerden de bu oyundan etkilenmiş.
 
     CD Projekt'ten Tomasz Gop; Heavy Rain, Arkham Asylum gibi oyunların da kendilerini etkilediğini, ama oyuncuların doğrudan oyun içinde Demon's Souls'a ait elementlerle karşılaşabileceğini belirtti.
 
     Oyunun ne kadar Demon's Souls'tan etkilendiği yönünde otomatik bir ölçeklerinin olmadığını, ama eğer bir oyunla kıyaslanacaksa Demon's Souls'un kesinlikle iyi bir örnek olduğunu söyleyen Gop, bizce de harika bir oyundan esinlenmiş.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak destructoid The Witcher : Assassins of Kings CDProjekt PC Demon's Souls
Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (4 - 9 Nisan 2011) Smash Bros'un Yaratıcısı HD Oyun Yapmak İstiyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 2 : Assassins of Kings
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız