Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Borderlands'ın Türkçe Yaması Çıktı


     Dört kişilik bir macera sunan Borderlands, şu sıralar yapımda olan ikinci oyunu ile bir hayli gündem de. Şimdiye kadar birçok projenin altından başarı ile kalkan Oyun Çeviri ekibi ise ikinci oyun gelmeden oyuncuların karşısına hoş bir proje ile çekti. Ekip oldukça hummalı bir çalışma yaptığı Borderlands'ın Türkçe yamasını çıkardı.
 
     Çeviri sayfasına buradan, ekibin oyun ile ilgili bilgi ve Türkçe yama videosuna ise aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
Menü ve Görevler % 100
Diyaloglar % 100

     "Borderlands Türkçe yaması ilk versiyonu ile artık siz oyunseverler için indirilebilir durumda. Yamanın güncellemeleri de gelecektir. Oyunun kısa açıklaması aşağıdadır. Herkese keyifli oyunlar dileriz...

     Oyun Pandora gezegeninde geçiyor fakat Avatar filmiyle ilgisi yok. Pandora tamamiyle çölleşmiş ve yeşilsiz bir yer. Gezegenin zengin mineral yapısı ve kaynakları çoğu gezegenden ırkların gelip kolonileşmesine neden olmuş. Çoğu koloni de aralarından çıkar çatışmaları nedeniyle haydutlara dönüşmüş. Irklar, kaynakların herkese yetmeyeceğini anladıkları anda birbirlerini yemeye başlamışlar. Halihazırda zengin olanlarsa gezegeni terk edip geride kalanları kaderlerine terk etmişler.
 
     Kimi topluluklar şehirleşme yoluna gidip kendilerine güvenli alanlar yaratırlarken, kimileri de sokaklarda geleni geçeni avlamaya başlamış. Ve bu durum bir süre böyle devam ettikten sonra Vault keşfedilmiş. Yabancı bir uzaylı ırkın kalıntılarına ev sahipliği yapan Vault’un korkunç bir teknolojiye ve zenginliğe ev sahipliği yaptığı anlaşılmış. Burayı bulanlarsa geriye sadece Vault’un yerine dair birkaç küçük ipucu bırakarak ortadan kaybolmuşlar. Vault'un kapısı 200 yılda bir açılıyor. Borderlands, Vault’un keşfedilmesinden yaklaşık 200 yıl sonra başlıyor. Haliyle her taraftan ödül avcıları, haydutlar, hırsızlar Pandora gezegenine hücum ediyorlar. Canlandırdığımız karakter de bu ödül avcılarından biri..."
 

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Borderlands 2K Games Gearbox Software PS3 xbox360 PC
Dragon Nest'e PvP Yaması Little Big Planet 2'nin Yeni DLC'si Yolda + Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.8.2011 22:51:38

0
Teşekkürler ancak steam uyumlu değil. Oyunu bozuyor.

BSC Misafiri

21.8.2011 13:54:56

0
Co-opta sorunları var arkadaşınla anlaşıp aynı anda başlayıp aynı anda çıkacaksın sadece co-op oynayacaksınız öyle baya zevkli diğer türlü karışıklık oluyor hep

sawolverine

21.8.2011 11:17:54

0
oyunçeviri ekibine teşekkürler,sonsuz saygılar.

BSC Misafiri

21.8.2011 09:09:39

0
Daha önce bitirmiştim şimdi oynamak için bir nedenim daha oldu

ShadowStep

21.8.2011 04:57:31

0
@hik75 Zaten başıma ne geldiyese Co-op yüzünden geldi.Çoğunlukla benim Co-opla oynadığım kişinin save'i falan silindi, bilgisayarı kitlendi falan.Aslında bende bir sorun yoktu yani.

TheAnalyzer

21.8.2011 04:48:20

0
Yalnız çeviri gösterimi için çok güzel bir video seçmişler, hem karşılıksız emeğiniz ve samimiyetiniz için, hem bu özenli çalışmalarınız için, hem de Borderlands'i çevirdiğiniz için çok çok teşekkür ederim, herkes adına

BSC Misafiri

21.8.2011 03:33:56

0
Kendilerine türk oyun severler olarak çok teşekkür ediyoruz bf3 çıkmasınada az bir süre kaldı umarım o oyunuda çevirirler ama tek eksik yanları var yamalar çok uzun sürede çıkıyor umarım bu sorunu çözerler.

CILGIN_TURK_96

21.8.2011 03:18:45

0
ShadowStep@ tek basina hiç zevki çikmaz yaninda birisi olursa co-op modunda çok zevkli oluyor hiç SIKILMIYORSUN....

ShadowStep

21.8.2011 03:01:44

0
Bu oyuna nerdeyse 6-7 kere başlamışımdır.Hep bir aksilik oldu, save im silindi falan.Sevdiğim halde kabus gibi oldu bu oyun bana.Şimdi yine başlamak için bir sebebim oldu.Oyun çeviri ekibine teşekkür ediyorum bakalım beni bu oyunla barıştırabilecekler mi =)

CILGIN_TURK_96

21.8.2011 02:49:14

0
oyun çeviri ekibine tesekkurler ve basarilarinin devamini dileriz umarim verdikleri emeklerin sonucunu alirlar.... haberi paylasimi içinde tesekkurler.....
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Borderlands ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız