Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bluepoint Bir Sony Klasiğini Daha HD Yapacak


     Blast Factor, God of War Collection, The ICO & Shadow of the Colossus Collection, Metal Gear Solid HD Collection ve PlayStation All-Stars Battle Royale'in PS Vita sürümünü hazırlayan Bluepoint Games'in bir Sony klasiğini daha HD olarak şimdiki nesil konsollara uyarlayacağı ortaya çıktı.
 
     Bir iş ilanında ortaya çıkan bu bilgi sonrası geliştirici stüdyo herhangi bir açıklama yapmadı, ama PS2 klasiklerinden birinin daha PS3 ve Ps Vita'ya hazırlandığı neredeyse kesin diyebiliriz. Bluepoint'in aynı zamanda bir yeni nesil projesine daha yardımcı olduğunu belirtelim.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak playstationlifestyle playstation 3 PS3 ps3 slim Sony Blue Point HD
LoZ: Wind Waker HD'den Harika Görseller PS Vita'nın 2.60 Firmware Güncellemesi Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.8.2013 11:02:37

0
ICO yu HD PS3 uyarlamaları süper olur. Tam bir PS2 efsanesi. PS3 üm yok ama ilerde alırsam ICO yu HD kesinlikle oynarım ve oynamayanlar için şiddetle de tavsiye ediyorum. Çok derin bir senaryo ve atmosferi olan bir başyapıt. Umarım hak ettiği ilgiyi görür ve oyunun devamı PS4 için çıkar.

itachi237

6.8.2013 10:53:51

0
daha şimdi Shadow of the Colossus bitirdim. [spoiler=0099086105]o oyunun sonundaki boynuzlu çocuk ico'daki çocuk mu ? bilgisi olan !?[/spoiler]
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız