Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bioware'den Mass Effect 3 Sonu Açıklaması

 
  
--Dikkat! Bu haber Mass Effect 3'ün sonuyla ilgili bilgiler barındırıyor. Lütfen okumadan önce dikkatli olunuz.-- 
 
 
 
     Mass Effect 3 özellikle birçok cevapsız soru bırakması nedeniyle bu yönde oyuncuları hayal kırıklığına uğratmıştı. Daha sonra gelen DLC'ler bu soruların bir kısmını cevaplamış olsa da herkesin merak ettiği "Destroy" adlı sondaki figürün Shepard olup olamadığı anlaşılamıyordu. 
 
     Bioware İngiltere Halkla İlişkiler Sorumlusu Tully Ackland nihayet bu duruma forumlarda yaptığı bir açıklamayla son noktayı koydu.

     "Shepard Lives" sonunda ilişkide bulunduğu karakter, Shepard'ın adını duvara yazmak konusunda pek istekli değil ve neredeyse derin düşünceler içinde kayboluyor. Bu da bize karakterin, Shepard'ın ölümünü kabullenmeye hazır olmadığını gösteriyor ve sonraki sahne de onu haklı çıkartıyor."
 
     Sonuç olarak Shepard oyunun sonlarından birinden canlı olarak ayrılıyor. Şimdi gözler Bioware'in bu sonu daha sonraki oyunlarda koz olarak kullanabileceği üzerine. Biowareyaptıkları açıklamada Mass Effect 3'ün, Shepard'ın hikayesine son verdiklerini doğrulamış olsalarda artık Shepard'ı ileride başka bir Mass Effect oyununda görebilme olasılığımız var.

Bu haberin bağlantısı
URL
Mass Effect Mass Effect 2 Mass Effect 3 Action RPG Bioware EA Games Xbox360 PC
Monster Hunter 4'ten Konsept Tasarımlar Freakyforms Deluxe'ın Çıkış Tarihi Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

REV0

5.7.2012 18:58:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: dIsAstEr Mass Effect serisi aklıma geldikçe içimden bin parça kopuyor. Böyle olmamalıydı kesinlikle. Bu üçlemenin sonu için en az iki saatlik ara sahne yapılması gerekirken Extended Cut ile birlikte toplamda yarım saat bir şey ya görüyoruz ya görmüyoruz. Fallout serisinin PowerPoint tarzı sonu bile iş görürdü oysa her şeye cevap verildiği sürece.
Yarım saat değil, 10 dakika hocam

dIsAstEr

5.7.2012 17:51:40

0
Mass Effect serisi aklıma geldikçe içimden bin parça kopuyor. Böyle olmamalıydı kesinlikle. Bu üçlemenin sonu için en az iki saatlik ara sahne yapılması gerekirken Extended Cut ile birlikte toplamda yarım saat bir şey ya görüyoruz ya görmüyoruz. Fallout serisinin PowerPoint tarzı sonu bile iş görürdü oysa her şeye cevap verildiği sürece.

BSC Misafiri

5.7.2012 14:53:17

0
DLC olarak çıkaracaklarsa hiç almayalım yeni oyun çıkarsınlar 50 euro alırım ama bunları dlc olarak vermeyin lütfen dlcler oyunun 2 katı fiyatına geliyr bari herşey birlestirilip yayınlansın bizde rahatça alalım

[Z3R0]

5.7.2012 14:31:49

0
Drew Reis hikayeyi b*k ettiler reyiz gel bizi aydınlat kendi sonunu anlat. Casey Hudson :BAN:

REV0

5.7.2012 14:13:32

+5
Haber eski aslında, bu elemanın mesajından sonra bayağı bir tartışması oldu forumlarda.. Her neyse, Mass Effect de, Bioware de benim için bitmiştir. Yüzlerce saat harcadım bu oyuna ben, karşılığında miktiri poktan bir sonla karşılaşmak için değildi. 'Final A B C seçeneklerinden oluşmayacak' dediler, aynen 3 seçenek çıktı. 'Seçimleriniz etki edecek' dediler, hiçbir etkisini göremedik. Kendisini Hollywood yazarı sanan 2 gerizekalı ki bunlar Mac Walters ve Casey Hudson'dır, piyasadaki tek sci-fi temalı RPG oyunun ortasına okkkalı bir şekilde ettiler. Mass Effect 1 ve 2 başkası tarafından hazırlanmıştı, Drew Kaprhysyn tarafından.. Mass Effect 3 ise yukarıda ismini verdiğim 2 saf tarafından yazıldı, sonuç ortada. Oyunun finalini de SADECE Casey Hudson yazdı, tek başına, kalite kontrol vs. de yok, sadece kendisi hazırlamış. Dragon Age Origins yazarları da kovulmuştu 2 çıkmadan evvel, 2 nin ne halde olduğu da ortada. Bioware, kendi kuyusunu kendisi kazdı, mevcut fanlarına yenilerini eklemek varken, onlar ellerindeki şaheser oyunları COD-BF çizgisine kaydırarak satmayı seçtiler. Mass Effect RPG de olsa satardı, cover-to-cover sistemi olmasa da satardı, ME2'yi birebir kopyalasalardı gene satardı. Bunu anlamadılar. Neyse uzatmıyorum, Generals 2'yi de Bioware yapacak, çıktığı an, internetten korsanını çekip çatır çatır oynayacağım, benden EAware'e verilecek bir kuruş yok, parayı sokakta kazanmıyorum ben, yüzlerce saat harcadıktan sonra diğer 2 oyunu tamamen silen bir finalle karşılaşmak için.

BlackBeasT

5.7.2012 13:22:52

0
Mass Effect 2'den itibaren Shepard mevzunu bitirmişlerdi,Mass Effect 3 ise Shepardın jübilesi için yapılmış 3leme olsun yüzeysel 1 senaryo üzerine oturtalım gönderelim gitsin delikanlıyı , Mass Effect 3 başlarında bıraktım çok basite indrilmiş

yaselvuz

5.7.2012 12:37:53

0
Ben devam oyunu geleceğini sanmıyorum çünkü bu oyunun 20'ye yakın sonu var. Bence bu evrenle ilgili geçmiş olayları anlatan oyunlar yaparlar First contact war olabilir veya Rachni wars olabilir Krogan rebellion olabilir ama devam oyunu olmaz.

maniague

5.7.2012 11:49:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son Mass Effect zaten shooter değil ki dediklerin olsun eyyyy Olyimpos denilen şahıs. RPG oyununda o denli aksiyon olması bile abes.
aynen hocam ea nin işleri işte. ne zaman bi serinin devamını getirse kademe kademe casual ediyor her kesime ayak uydurtma durumu. cılkını çıkarıyor muhteşem oyunların böyle.

dad2er

5.7.2012 11:44:58

-1
quote:

Orijinalden alıntı: 0lyimp0s mass effect oynamadım ve oynamamdaya .çok saçma koridor sistemi ama böyle bi koridor sistemi yok yanlara bile gidemiyosun sadece düz git siper al vur teknigi çok saçma denememeniz bile lazımdı
Kesinlikle katılıyorum

Wayward Son

5.7.2012 11:41:18

+1
Mass Effect zaten shooter değil ki dediklerin olsun eyyyy Olyimpos denilen şahıs. RPG oyununda o denli aksiyon olması bile abes.

tizar

5.7.2012 11:34:52

0
mass effect benim için bitmiştir o sondan sonra sildim. içimde bir gram tekrar oynama isteği yok. ea sayesinde koca seriyi bk ettiler gitsinler anca multiyle uğrassınlar çünkü şahane bir sp oynadık.

0lyimp0s

5.7.2012 11:21:13

-5
mass effect oynamadım ve oynamamdaya .çok saçma koridor sistemi ama böyle bi koridor sistemi yok yanlara bile gidemiyosun sadece düz git siper al vur teknigi çok saçma denememeniz bile lazımdı
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
76 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız