Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Beyond: Two Souls Demosundan 30 Dk.lık Video


    PlayStation 3 sahiplerinin merakla beklediği Beyond: Two Souls, 11 Ekim'de resmi çıkışını yapacak. Resmi çıkış tarihinden hemen önce oyun, 2 Ekim itibariyle oynanabilir demosuyla PSN'deki yerini alacaktı. Fakat oyunun demosu resmi olarak çıkmamışken, YouTube üzerinde bu demodan 30 dakikalık bir oynanış videosu yayınlandı. Eğer oyun hakkında 2 Ekim'i bekleyemeyecek kadar heyecanlıysanız, videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Quantic Dream PS3 PlayStation 3 Beyond
Hitman Serisine Steam'den %75'lik İndirim Electronic Arts'ta İki Önemli Değişiklik
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

redspawn

26.9.2013 13:14:04

0
DAha öncede söylemiştim şimdide söylüyorum interaktif bir film oldu bu oyun. Gidip sinemada sevgilinizle takilin daha iyi. Yo ben oyunda bir kaç yerde bir kaç tik bassam yeterli diyorsaniz oda sizin bikiceginiz bisey. İyi sinemalar.

BSC Misafiri

25.9.2013 22:14:30

0
PS4 çıksada ps3 alsak dedirtecek bir grafik ama oyunda oyuncunun oyuna pek kattığı birşey yok. Tabiki bu bir kısa bir oynanış videosu ilerde oyun çıkınca bizi neler bekler bilemiyorum. Film olarak bile alınır gerçi hikayesi ve sinematikler çok ustaca hazırlanmış gibi(hikayeyi tam bilmesemde tahmin ediyorum ki çok iyi bir senaryo). Neyse sonuçta PS4 çıksında bi ps3 alalım :D(ps4 x86 mimarisi olduğundan ps3 gibi 8 yılda çok uçuk bir gelişim gösteremez.Bence olay IBM PowerPC işlemcilerinde bitiyor.)

BSC Misafiri

25.9.2013 18:10:34

0
Oyunda 32 farklı son olduğu söylenmişti, yapılan seçimler burada hayati önem taşıyor. Aslında bu oyun tam olarak Adventure türü ile özleşiyor. Yeni nesil Adventure oyunu diyebiliriz.

BSC Misafiri

25.9.2013 17:19:55

0
bu sene almak için planladığım oyunlar God Of War Ascension , The Last Of Us , GTA 5 ve son olarak Beyond Two Souls du . diğer 3 ünü aldım sıra bunda orjinal almak için düşünmem bile eğer arkasında rockstar , naughty dog quantic dream varsa..

a.memo

25.9.2013 16:33:07

0
Arkadaşlar tamam bu oyunun sevenleri olabilir saygı duyarım ama.... Bende oyunda her zaman önce hikayeye öncelik veririm çünkü benim oyun oynamaya başladığım zamanlarda multi , grafik falan değil oynanış hikaye önemliydi ve ben hala böyle düşünüyorum bu oyununda çok iyi bir hikayesi var ama... Buna ben oyun diyemiyorum ki... Çünkü sen oynamıyosun film izler gibi izliyosun herşeyi karakter kendi yapıyo arada bir 1-2 tuşa basıyosun her şey kendiliğinden gelişiyo... Bende merak ediyorum bu oyunun hikayesi nasıl sürükleyici mi falan diye ama dediğim gibi hikaye tamam oynanabilirlik yok... Çünkü biz oynamıyoz oyun kendi kendine oynuyo öyle... Sadece fikrimi belirtmek istedim.... NOT: param olursa bu oyunuda alabilirim hikayesini çok merak ediyorum çünkü :D

BSC Misafiri

25.9.2013 16:07:05

-1
ANLAMIYORUM MİLLET NEDEN BU OYUNU SEVDİ GERÇEKÇİLİKMİ HİKATYEMİ ANLAMADIM

BSC Misafiri

25.9.2013 15:08:16

0
mükemmel bi oyun olacak. heavy rain zaten şaheser bi oyundu. beyond a heavy rain e nazaran üstüne çok daha fazla şey katılarak ve geliştrilerek hazırlanmış. bu grafik olsun diğer dinamikler olsun ki zaten senaryoya girmiyorum bile. oyunun film kategorisinde de sergilendiğini en azından biliyoruz. heycanla bekliyorum. saatlerce süren bir film ve bu film sizin ellerinizde. alternatif sahne ve sonlar gibi birçok heyacan bizleri bekliyor. teşekkürler Quantic Dream. ps3 aldıracak oyunu yaptıgınız için. ps3 için bunları yaptığınızı gördükçe ps4 için yapacaklarınızı hayal bile edemiyorum. * Quantic Dream, Naughty Dog, Santa Monica gibi isimlere her daim kulak kabartmışımdır.

BSC Misafiri

25.9.2013 15:08:15

-1
grafikler ve animasyonlar heavy raine göre kesinlikle daha iyi ve çok başarılı ama HR i eleştirilen yönü oynanabilirliği idi. nitekim Beyond Two Souls da öyle. Neredeyse hiç etkileşim yok. yapılan şeyler zamanında r2-l2 ye basmaktan öteye geçemiyor. you tube dan videolarını dizi seyreder gibi seyretsenizde oyunu %50 bitirmiş gibi oluyorsunuz. Senaryosu en çok merak ettiğim konu. HR de birden çok karakteri yönlendirip gidişata göre oyunun sonu da değişiyordu. halbuki ana konu değişmiyordu. yani kim iyi kim kötü biliyorduk ve bir kere bitirdiniz mi ikinci seferde spoiler yüzünden tadı kaçıyordu. fakat benim tahminim bu sefer tek bir karakter var ve seçtiğiniz kararlara göre oyunun gidişatı komple değişiyor. Duruma göre bir kaçak yada bir asker yada FBI ajanı oluyoruz. bu da tekrar oynanabilirliği 2 hatta 3 e çıkartıyor. Tabi bunlar sadece benim tahminim. ne dir ne değildir oyun çıkınca göreceğiz.

BSC Misafiri

25.9.2013 14:41:59

-1
biz ne zaman kontrol ediyoz

einhander

25.9.2013 14:30:07

+1
pek alısamadım bu oyuna oyunu ben oynamıyormusum gıbı hıssettırecek sanırım

BSC Misafiri

25.9.2013 13:37:51

0
Amazondan siparişi verdim pre order. Bana oyun için kodu yolladılar ilk isim oyunu indirmek Olacak akşam eve gidigim de.

BSC Misafiri

25.9.2013 13:37:36

0
ben pek oyuna benzetemedim oyun değil interaktif bir film gibi olmuş beğeneni vardır elbet iyi oyunlar
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Beyond: Two Souls
+ TAKİBE
AL
51 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız