Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Beyond Good & Evil 2'den Yeni Ekran Görüntüleri


     Beyond Good & Evil 2 varlıkla yokluk arasında gidip gelirken, son haftalarda yayımlanan ekran görüntüleri bizlere yapım sürecinin hareketlendiğini gösteriyor.
 
     Yapım ekibinin ilk başta bu nesile çıkartmayı planladıkları Beyond Good & Evil 2, yapımcıların teknik güç ihtiyacı yüzünden, yapılan bir açıklamayla gelecek nesile ertelenmişti. Bu açıklamanın ardından yapımı bekleyen oyuncuların gönlünü almak için birkaç ekran görüntüsü yayımlayan yapım ekibi, bugün 3 yeni ekran görüntüsü daha yayımladı.
 
     Yayımlanan bu ekran görüntüleri, daha önce yayımlanan görüntülerle aynı düzeyde grafik kalitesi sunmakta. Diğer görsellerden ayrı olarak ise bu sefer karakter tasarımına yakından bakma fırsatı buluyoruz. 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Beyond Good & Evil 2 ubisoft
Black Ops 2:" Her Oyuncunun Sonu Farklı Olacak" Rayman Origins - 3DS Demosundan İzlenimlerimiz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.5.2012 13:46:12

0
Bu mu gelecek nesil grafikleri? Bu grafikleri uncharted,god of war gibi oyunlarda da gördük zaten.sanmıyorum yeni nesil olduklarını.

EmuMaster

19.5.2012 20:00:16

0
resident evil 5 motoru ile bu görüntüler renderlenir ki görüntüler re5'i andırıyorda.gelecek nesle böyle çıkarsa büyük tepki alır.

arif-arsen

19.5.2012 19:00:01

+1
Bu oyundaki grafikleri konsolda gördük ps4 bu oyun olması çok yanlış ps2 ile ps3 arasında dağlar kadar fark vardı ps4 dahada ileri gitmeleri lazım. Bu oyundaki ışıklandırmaları uncharted 3 gördük

nForcer

19.5.2012 18:16:31

+1
Böyle grafikleri olan bir oyunu çıkarmak için gelecek nesili beklemelerinin bir mantığı olamaz. Öyle ya da böyle bu oyun PS3 ve Xbox 360'a gelecek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Beyond Good & Evil 2
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız