Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield 1'in Tek Oyunculu Modundan 12 Dakikalık Oynanış Videosu

   DICE ve EA geçtiğimiz günlerde 1 Ekim Cumartesi 23:00'da bizlere tek oyunculu moddan yeni oynanış görüntüleri sunacağını belirtmişti ve söyledikleri gibi de TwitchCon esnasında 12 dakikalık bir oynanış videosu paylaştılar.
 
   ‘Westie’ tarafından alınan bu görüntülerde Çelik Fırtına (Storm of Steel) görevine bakış atıyoruz. Paylaşılan videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.
 
 
 
   Battlefield 1, 21 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte çıkış yapacak. Ancak Early Enlister Deluxe Sürüm ön siparişi verdiyseniz 18 Ekim’de oynayabileceksiniz.
 
   Ayrıca 13 Ekim'de de EA/Origin Access üyeleri oyunu deneyebilecek ve deneme sürümündeki hikaye görevleri içerisinde videodaki görev de bulunacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Battlefield 5 FPS DICE Electronic Arts PC PS4 Xbox One
FIFA'da 3. Golü Yiyince Mağazadaki Xbox One'ı Parçaladı Quantum Break, DirectX 11 ile Daha İyi Bir Performans Veriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ilgezer

3.10.2016 16:47:18

+1
oyunlarda ve filmlerde, tarihi gerçekliklerin çarpıtılarak sunulduğu ve kültürel emperyalizmin aşama aşama işlendiği doğrudur. böyle bir şey yok diyen ya dünyadan habersiz cahildir yada kültür sömürüsünü destekleyen bir örgütün parçasıdır. zaten savaş oyunlarında Türk tarihine yönelik olumlu ögelerin işlendiği bir tema bekleyemeyiz. bunu beklemek mantıksız olurdu zaten. buradan oyunu bu nedenle eleştiren arkadaşlara sesleniyorum. daha iyisini siz yapın oynayalım. yazılıp çizilenlerden şöyle bir anlam çıkıyor: yahu biz beceriksiz oyun yapamıyoruz. elin adamı yapsın ve bizim tarihimizi eleştirmesin bizi kötülemesin. hatta bizim tarihimiz bizden daha iyi yüceltsin. falan filan...

BSC Misafiri

3.10.2016 00:16:21

0
Hatta kendi milletini küçük görenler mümkünse defolup gitsin bu ülkeden ki samimi olup olmadıklarını anlayalım.Ayıp ya!Adam elin Batılısını bana karşı koruyor.Böyle bir şey olabilir mi?Kendi milletimden adam,gavuru gavurdan daha gavurca savunuyor.Dedeleriniz sizin gibi adamların suratına tükürürdü herhalde.

BSC Misafiri

2.10.2016 20:30:51

0
kadir mısıroğluyla ne alaka lan en nefret ettiğim insanlardan bir tanesi.senin yorumunu okuyunca kahkaha attım.

BSC Misafiri

2.10.2016 20:30:31

0
işte mesele kazansan bile kaybedenin gözündende dünyaya bakabilme empati kurabilme meseli.aynı her yıl anzakların gözünden bakıp anzakları torunlarının bizim topraklarımızda anmasına izin verdiğimiz gibi.aynı atatürkün onlar artık bizim evlatlarımız olmuşlardır demesi gibi.mesele kalite meselesi mesele medeniyet meselesi.

BSC Misafiri

2.10.2016 20:30:26

0
quote:

Orjinalden alıntı: herocem
quote:

Orijinalden alıntı: Tiny Titan Öldükten sonra farklı bir kişiye geçme iyi olmuş ama ya kardeşim madem böyle güzel bir fikir geldi aklınıza mesela bir cephede 2 tarafın gözünden görseydik savaşı 5 dk türk 5 dk ingiliz tarzı bir şey olabilirdi ama yooook türk düşmanlığı illa yapılacak.
Dediginiz mantik ile; -bf4 de çin dusmanligi, -bf3 de rus dusmanligi, -Eski bf ve cod oyunlari ile japon ve alman dusmanligi, -Ac syndicate ve Ac unity de onumuze geleni bictigimiz icin ingiliz ve fransiz dusmanligi, -Gta 5 de ana gorevlerde polis, federal ve asker oldurdugumuz icin amerikan dusmanligi... Asil su gta 5 turkiyede gecse ne olaylar cikar onu dusunemiyorum ben. Neymis Turk dusmanligiymis.. Adamlarin umrunda degilsiniz haberiniz yok.
Hadi Türk düşmanlığını geçtim de filmlerde ve bilgisayar oyunlarında bulunan Rus düşmanlığını görmemek için kör yahut vatansever bir Amerikan olmak gerek.

BSC Misafiri

2.10.2016 20:30:20

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Ya arkadaş oyunun hepsinde sanki tek düşman osmanlıymış gibi yerden yere vurmuşunuz , değil ya değil bütün senaryonun %90 ı yine batı cephesinde geçecek %10 luk kısmını da adamlar umurlarına takıp bize ayırmışlar misal verdun gibi de olabilirdi , osmanlıyı takmaya da bilirlerdi neticede savaşın en dramatik yüzü batı cephesinde yaşanmış o kadarcık kısmı bize ayırdıkları için ea ' e minnet duymadınız gerekirken olmadık hakaretler ediyonuz anlamak mümkün değil arkadaş , kimin tarafında oynanıyosa oynanıyo biraz aşırı milliyetçilik duygularınızı bir kenara bırakıp empati yapın kazandığımız bir savaşı düşmanın gözünden oynatmak ne kadar saçma olurdu dimi heh bu oyunda tam da o hesap 1.dünya savaşında central powers güçleri yenilmiş mi ? Yenilmiş , kazanan devlet olan abd nin stüdyosu mu bu oyunu yapıyor ? Evet . O zaman hangi mantıkla alman veya osmanlı askeri gözünden oynatmalırını bekliyorsunuz anlamıyorum .
Pekala, bana Osmanlı'nın kazandığı Çanakkale Cephesinde bir Anzak habercisini oynamanın mantığını açıklar mısın ?!

_GRKM_

2.10.2016 20:16:56

0
yeni video..

Metal-Gear

2.10.2016 18:51:13

0
Oyundaki silah meselesini gerçekçilikten sapmış bulmuyorum ben. 1. Dünya Savaşında kullanılan silahları koymuşlar zaten oyuna, yani kafadan silah atmamışlar olanı koymuşlar. Bazı belgeseller var bu konuyla alakalı. 2. Dünya savaşı ile arasında çokta uzun bir zaman farkı yok zaten, aynısının az bir farkla geri teknolojisi yani, gene hemen hemen aynı şiddet, aynı unsurlar, aynı kargaşa ortamı 1. Dünya savaşında da oluşmuş durumda. BF1 bence bunu yansıtmak konusunda başarılı. Sadece özellikle ışık sanatı konusunda çok modern teknolojiler ile geliştirildiği için oyun sanki 1. dünya savaşından daha öteymiş gibi duruyor, böyle düşünüyorum biraz.

pcrex

2.10.2016 18:40:30

0
ölünce oyna baş kabir asker ile başlamak iyi bir fikir sonuçta ana konu savaş, karakter değil. fakat şu silahlar konusu çok göze batıyor. online tarafını oyundaki akıcılığı korumak için kabul edilebilir ama şu hikaye modunun daha tarihi gerçeklere yakın olmasını isterdim. ateşli silahlar 1. dünya savaşında bu kadar yaygın değildi ve gelişmemişti. daha çok 1. dünya savaşı isminde 2. dünya savaşı olmuş.

2K

2.10.2016 17:18:23

0
Okuduğuma göre yayınlanan tüm videolar Xbox One üzerinden kaydedilmiş. Konsollara göre zorluk ayarı yok ama genelde çoğu FPS konsollar baz alınarak tasarlandığı için en zor seçeneklerde bile PC'de baya kolay oluyor. Daha çıkmadı sonuçta ama ara ara fps düşüşleri oluyordu.İlk başta karakterden karaktere geçme sırf bu bölüm için olacak diye düşündüm ama her bölüm için olacak diyorlar eğer öyle olacak ve her seferinde bu videoda olduğu gibi savaş alanında başka bir yerde olan birine geçecekse gerçekten başarılı bir fikir. Fakat sınırı olacak mı veya adam çok iyi oynuyor hiç ölmedi ne bileyim hiç savaş alanının başka yerlerini göremeyecek mi bunları merak ediyorum. Yapay zekayı çok başarılı bulmadım fakat hiç hareket etmeyen travma yaşadığı belli olan askerler vardı, bu özelliği bugüne kadar çok az oyunda gördük yine iyi bir fikir. Fakat oyun gayet normal gözüküyor, grafik olarak değil oynanış olarak Modern Warfare ile başlayan modern askeri FPS'lerden önce hep I. ve II Dünya Savaşı oyunları vardı zaten ve zamanında bunları çok oynamış biri olarak açıkası popüler fikire karşı olan bir şey söyleyeceğim ama Infinite Warfare'ın Single kısmı çok daha ilgi çekici gözüküyor. Tabi zevkler ve ilgi alanları işin içine giriyor ama eskiden yıllardan biri oynadığım Dünya Savaşı oyunu işte, geçtiği zaman ve teknolojiden dolayı farklı şeyler denemesi de pek mümkün değil. Neden bir sürü oyuncu bilim kurgu konseptine bu kadar karşı, daha Titanfall ile başladı.

BSC Misafiri

2.10.2016 16:36:57

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Ölünce yeni bir asker olarak devam etme saçma olmuş.
Bence sen daha saçmasın.

BSC Misafiri

2.10.2016 16:36:32

0
Ya arkadaş oyunun hepsinde sanki tek düşman osmanlıymış gibi yerden yere vurmuşunuz , değil ya değil bütün senaryonun %90 ı yine batı cephesinde geçecek %10 luk kısmını da adamlar umurlarına takıp bize ayırmışlar misal verdun gibi de olabilirdi , osmanlıyı takmaya da bilirlerdi neticede savaşın en dramatik yüzü batı cephesinde yaşanmış o kadarcık kısmı bize ayırdıkları için ea ' e minnet duymadınız gerekirken olmadık hakaretler ediyonuz anlamak mümkün değil arkadaş , kimin tarafında oynanıyosa oynanıyo biraz aşırı milliyetçilik duygularınızı bir kenara bırakıp empati yapın kazandığımız bir savaşı düşmanın gözünden oynatmak ne kadar saçma olurdu dimi heh bu oyunda tam da o hesap 1.dünya savaşında central powers güçleri yenilmiş mi ? Yenilmiş , kazanan devlet olan abd nin stüdyosu mu bu oyunu yapıyor ? Evet . O zaman hangi mantıkla alman veya osmanlı askeri gözünden oynatmalırını bekliyorsunuz anlamıyorum .

BSC Misafiri

2.10.2016 16:36:23

0
herocem kardeş adamların umrunda değilsek benim tarihimi kullanarak benimle ilgili oyun yapmasınlar o zaman.hem benim tarihimle ilgili oyun yapıp para kazancak hemde umurlarında olmıcaz yok öle dünya.herkes saygılı tarafsız olcak.

BSC Misafiri

2.10.2016 16:36:17

0
tırt

BSC Misafiri

2.10.2016 16:36:01

0
CoD 2 nerde ah ah

BSC Misafiri

2.10.2016 16:35:20

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri oyun bile olsa atama sıkmam.bugün oyunsa sıkan yarın...
yav he he, kadir mısırlıoğlu fanları yorum yazmasın

psycho90

2.10.2016 15:21:31

0
Atmosfer mükemmel görünüyor,merakla bekliyorum

BSC Misafiri

2.10.2016 15:21:15

0
oyun bile olsa atama sıkmam.bugün oyunsa sıkan yarın...

StativeDread

2.10.2016 15:03:50

0
Öldükten sonra siyah ekranda beliren ad-soyad ve doğum-ölüm tarihi, gerçekten o savaşta ölmüş kişiler mi acaba? Eğer öyleyse çok anlamlı olmuş.

BSC Misafiri

2.10.2016 13:18:29

0
senaryoda ilerleyebilmek için ölmek mi lazım ben onu anlamadım bide kim dost kim düşman çıkaramıyorsun bu cidden gerçekçi olmuş

BSC Misafiri

2.10.2016 13:18:24

0
Bu oyunun neden Türkçe destekli çıkacağını sanırım az çok tahmin edebiliyorum. Hikaye modunda ciddi ciddi hikaye anlatacaklar. Oyunda savaş ikide bir bölünecek hikaye anlatmak uğruna... Hal böyle olunca oyun zevksiz olacak bu yüzden anlatılan hikayeyi birçok dilde destekli bir biçimde yayınlayacaklar ki oyunu oynayan hikaye modunu olmamış diye laf atmasın, bölümler bittikçe aklında biraz fikir olsun. Diğer bir husus bu oyun bi Verdun olmayacaktı olmazdı da hatta olmadı :) çünkü oyun satmazdı ayrıca Battlefield ın ilk oyunundan bu yana her oyununu denemiş olduğumda oyunda sürekli hızlı olmaya yönelik geliştirmeler yapılıyor. Şu algıyı da kafamızdan atalım. Dünya da olan hiçbir savaş hızlı olmamıştır. Kendinizi savaşırken düşünün. Hiç öyle ortalığa çıkar mısınız ? İkinci dünya savaşı ayrıca hızlı değildi. tankların ve uçakların hız kazanması savaşın cephe kısmını hızlandırmadı. Daha yıkıcı silah olduğundan hızlı bitmiştir ayrı konu... Karakterin öldüğünde başka birine geçmesi de güzel fikir olmuş. Sonuçta size klişe laflar etmiyeceğim. Her malın bir alıcısı vardır :)

BSC Misafiri

2.10.2016 13:18:16

0
Çok iyi değil mi ya?

BSC Misafiri

2.10.2016 13:18:14

0
Hangi cod yapimcilari arkadas infinity ward ta eski cod yapimcilarindan kim kaldi. Eskisinin uzerine hicbirsey koyamadan yenisini cikariyorlar su an. Malesef. Mw2 ye kadar oyle miydi cod serisi surekli gelisiyordu. Benim asil beklentim titanfall 2 nin single player dan. Respawn eski cod oyunlarinin ruhunu yansitiyor akicilik ve yaraticilik konusunda cok iyiler. Dice bu iki konuda cuvalliyor bence iyi oyun yapiyorlar ama yaraticilik konusunda cok iyi degiller bu yuzden yaptiklari isler biraz ruhsuz kaliyor. Bf1 herturlu iyi olacak orasi ayri konu.

White Death

2.10.2016 13:10:45

0
quote:

Adamlarin umrunda degilsiniz haberiniz yok.

herocem

2.10.2016 11:26:43

+6
quote:

Orijinalden alıntı: Tiny Titan Öldükten sonra farklı bir kişiye geçme iyi olmuş ama ya kardeşim madem böyle güzel bir fikir geldi aklınıza mesela bir cephede 2 tarafın gözünden görseydik savaşı 5 dk türk 5 dk ingiliz tarzı bir şey olabilirdi ama yooook türk düşmanlığı illa yapılacak.
Dediginiz mantik ile; -bf4 de çin dusmanligi, -bf3 de rus dusmanligi, -Eski bf ve cod oyunlari ile japon ve alman dusmanligi, -Ac syndicate ve Ac unity de onumuze geleni bictigimiz icin ingiliz ve fransiz dusmanligi, -Gta 5 de ana gorevlerde polis, federal ve asker oldurdugumuz icin amerikan dusmanligi... Asil su gta 5 turkiyede gecse ne olaylar cikar onu dusunemiyorum ben. Neymis Turk dusmanligiymis.. Adamlarin umrunda degilsiniz haberiniz yok.

LMakani20

2.10.2016 11:17:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: encuni hala o ruh yok yav cod ww1 oynayanlar. hani cesetlerin arasında uyanıyorsun ya yanından tanklar fln gecıyor o ortam yok cs 1.5 bot havası var
Ortalama bir oyun olmus bf 1. Cod yapimcilari akillarindaki sacma fantezileri kenara birakip oyunculara kulak verse keske sonra bf gibi hak ettiginden fazla ilgi goren yapimlari oyun diye bize sunuyorlar

Blackworms

2.10.2016 11:16:46

+1
Shell shock yiyen askerler onlar arkadaşlar. Büyük çaplı savaşların ve özellikle birinci ve ikinci dünya savaşlarında çok rastgelinmiş bir şeydir. Zombi gibi etrafa dolaşır, veya hiçbir şey yapamadan oturup titrer vb. gibi. Bunların birisini dediğiniz zombi gibi yürüyen asker sahnesinden ve özellikle iki farklı örneğini de [link=https://www.youtube.com/watch?v=9LuptlmRH6k&t=426s]buradaki[/link] sahneden görebiliyoruz. Gerçeğini buradan yollamayacağım, zira hoş bir şey değil. Google'a arattırdığınızda karşınıza direkt rahatsız edici görüntüler çıkacaktır zaten. Kötü oldukça. Bence inanılmaz bir iş çıkarılmış. Savaşın boşunalığı, acımasızlığı oldukça güzel yansıtılmış. Burada DICE'ın her iki itilaf devletinin gözünden yansıtması makul olabilirdi evet, ama bana kalırsa DICE burada kazanılan savaşları bir zafer olarak değil, kayıp olarak yansıtmak istemiş. Yani, anafikir olarak savaşın gereksizliğine vurgu yapıldığı için başka bir bakış açısı göremiyorum ben. Yoksa son sahnede canlandırdığımız arkadaş, karşısındaki düşman kuvvetini vurur geçerdi. Eğer amaç gerçekten bir galibiyet hissi yaratmak istemek olsa idi... Zaten senaryonun gidişatında da birçok devletin hikayesiyle iç içe kalacağız gibi görünüyor. Ben atmosfer ve özellikle verdiği mesaj açısından oldukça sevdim. Başarılı bir iş görünce mutlu olmak lazım.

orangeblu

2.10.2016 11:08:43

0
Single da çok iyi olmuş bence. Ölünce başka bir karakteri canlandırma fikri çok iyi. Beğenmeyenler çok fazla beklentiye girmiş demekki. Ben bu oyundan bir cod2 codwaw kalitesi beklemiyordum zaten beklentimi yeterince karşıladı. Bu yıl uncharted 4 çıkmasaydı yılın oyunu bu olurdu bence.

dinazorkulagi

2.10.2016 10:35:22

0
Diablo 3 ü hem pc hemde ps 4 oynuyorum. Pc de ve ps 4 kullandığım itemler ve dereceleri(hatta tüm özellikleri aynı) ps4 te grift 86 da pc de grift 97 de takıldım. Zorluklar konsoldan konsola değişebiliyor. Saçmalama yok yani

İdrak İstimlak

2.10.2016 09:36:48

0
Paşam yalnız unutmuşsun, Dragon Age Inquisition çıktığı dönemde sana kanıtları ile ispat etmiştik. Oyunun Xbox One versiyonunda hem çözünürlük düşüktü, hem de yapay zeka daha kötüydü. Adamlar "Lower AI" diye haber bile yapmıştı...

Project Scorpio

2.10.2016 08:39:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: canpii konsol zorluk derecesi bu heralde. adamın hareketleri gamepad ile oynuyo hissi verdi bana. pc de zorluk farklı olacaktır.
Hiçbir oyunda platforma göre zorluk seviyesi olmaz iyi saçmalamışsın. Bu arada single modu epic olacak belli CoD de uzay da it dalaşı yapmakatan iyidir.

canpii

2.10.2016 08:34:55

0
konsol zorluk derecesi bu heralde. adamın hareketleri gamepad ile oynuyo hissi verdi bana. pc de zorluk farklı olacaktır.

alito

2.10.2016 06:05:47

0
Tek oyunculu mod harika olmuş. Ölünce başka bir askerin gözünden oyuna devam etme efsane bir fikir. EA ilk defa gözüme girmeyi başardı.

BSC Misafiri

2.10.2016 03:49:08

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri iyide bu oyun 1 dünya savaşında geçen 2ci dünya savaşı oyunu olmuş verdun oynayan biri olarak kesinlikle bu oyun en az 2 kat daha hızlı makineli cayır cayır tarıyor 2.ci dünya savaşında geçen call of duty ler de bile makineliyle biraz tarayınca cihaz ısınıyordu maşallah bu oyunun hız olarak 1.ci dünya savaşıyla uzaktan yakından alakası yok birde ölünce başka biri olarak başlamak sunumlar her ne kadar iyide olsa da sanki konulu bir oyun değil de multiplayer bir harita da oynuyormuşuz hissiyatı yarattığı gibi haliyle karakteri benimsememizi engelliyor bu tip oyunlarda benim için en önemli şey o dönemin tarihi koşularını sanki o dönemdeymişizcesine vermesidir bu oyun bana ne betada nede bu videoda bunu verebilmiş değil sanki ea ve dice sadece insanlar işte eski temalı bir savaş oyunu istiyor diye sırf yapmak için yapmış gibi duruyor.Ben açıkçası bu oyunda hiç 1.ci dünya savaşı atmosferine giremedim 1.ci dünya savaşından çok saniki alternatif evrende geçen bir ikinci dünya savaşı hızında am sadece 1.ci dünya savaşı tanklarının ve silahlarının kullanıldığı mekanlarda geçen bir oyun gördüm.
evet ya hiç girmeyecekler 1. dünya savası osmanlıya karsı düşmanlık yapmayacaklar 2 .dünya savası yap ve bu hız ne betada cidden cod mw 3 ayarında hız olmus

BSC Misafiri

2.10.2016 03:08:19

0
Ölünce yeni bir asker olarak devam etme saçma olmuş.

Sean john

2.10.2016 02:41:49

0
Tepki süreleri çok uzun askerlerin. İnşallha daha zorluk seviyesi yüksele biliyordur. Bot gibiler sana 2 saat bakıp 2 mermi anca atıyorlar

CheKD

2.10.2016 01:56:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: MDV

youtube da şoka girdiklerini yazmislar. Cidden mukemmel o savas hissini muhtesem yansitmislar
Benimde düşüncelerim o yönde ağır basıyor sonuçta EA basit bir şirket değil böylesine çok beklenen bir oyuna o kadar kötü yapay zeka yapmazlar.

BSC Misafiri

2.10.2016 01:50:21

0
iyide bu oyun 1 dünya savaşında geçen 2ci dünya savaşı oyunu olmuş verdun oynayan biri olarak kesinlikle bu oyun en az 2 kat daha hızlı makineli cayır cayır tarıyor 2.ci dünya savaşında geçen call of duty ler de bile makineliyle biraz tarayınca cihaz ısınıyordu maşallah bu oyunun hız olarak 1.ci dünya savaşıyla uzaktan yakından alakası yok birde ölünce başka biri olarak başlamak sunumlar her ne kadar iyide olsa da sanki konulu bir oyun değil de multiplayer bir harita da oynuyormuşuz hissiyatı yarattığı gibi haliyle karakteri benimsememizi engelliyor bu tip oyunlarda benim için en önemli şey o dönemin tarihi koşularını sanki o dönemdeymişizcesine vermesidir bu oyun bana ne betada nede bu videoda bunu verebilmiş değil sanki ea ve dice sadece insanlar işte eski temalı bir savaş oyunu istiyor diye sırf yapmak için yapmış gibi duruyor.Ben açıkçası bu oyunda hiç 1.ci dünya savaşı atmosferine giremedim 1.ci dünya savaşından çok saniki alternatif evrende geçen bir ikinci dünya savaşı hızında am sadece 1.ci dünya savaşı tanklarının ve silahlarının kullanıldığı mekanlarda geçen bir oyun gördüm.

Stackalloc

2.10.2016 01:47:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: CheKD Öldüğünde savaş alanına başka bir asker olarak dönme fikri bence dahiyane olmuş sonuçta hiç bir asker süper asker değil ve her asker tek mermi ile hatta bir sıyrık ile bile ölebilir,ölüp ölüp dirilme yerine böyle olması çok daha iyi olmuş,karakterleri değil hikayeleri ön planda tutmuşlar.Atmosfer ise şahane olmuş,adamlar savaş oyunu yapmış gidip Activison gibi bilim kurgu filmi çekmemişler,savaşı savaş gibi göstermeyi başarmışlar,video da gözüme çarpan şey ise askerlerin donukluğu oldu bu yapay zekadan mı kaynaklı yoksa askerler savaş alanında kendini kaybedip şoka girdiklerinden dolayı mı donuk davranıyorlar orasını çözemedim,umarım savaş alanın getirdiği psikolojik baskıdan dolayı donukluk yaşıyorlardır.
youtube da şoka girdiklerini yazmislar. Cidden mukemmel o savas hissini muhtesem yansitmislar

CheKD

2.10.2016 01:38:02

0
Öldüğünde savaş alanına başka bir asker olarak dönme fikri bence dahiyane olmuş sonuçta hiç bir asker süper asker değil ve her asker tek mermi ile hatta bir sıyrık ile bile ölebilir,ölüp ölüp dirilme yerine böyle olması çok daha iyi olmuş,karakterleri değil hikayeleri ön planda tutmuşlar.Atmosfer ise şahane olmuş,adamlar savaş oyunu yapmış gidip Activison gibi bilim kurgu filmi çekmemişler,savaşı savaş gibi göstermeyi başarmışlar,video da gözüme çarpan şey ise askerlerin donukluğu oldu bu yapay zekadan mı kaynaklı yoksa askerler savaş alanında kendini kaybedip şoka girdiklerinden dolayı mı donuk davranıyorlar orasını çözemedim,umarım savaş alanın getirdiği psikolojik baskıdan dolayı donukluk yaşıyorlardır.

kolonato_

2.10.2016 01:33:12

0
Single-player güzel duruyor ama bu bölümdeki öldükçe başka biri olma sadece bu bölümde olacaktır büyük ihtimal belki 1 bölümde daha olur ama başka yerde olmaz çünkü karakterler üzerinden anlatılacak hikaye yani bu tanıtım amaçlı olduğu çok açık.

KoRnTuNeS

2.10.2016 01:24:15

0
single mod efsane olmuş, şahsen bu kadarını beklemiyodum ama geçen yayınlanan single traileri beklentimi üst seviyeye çıkarmıştı biraz. bu videoyla beklentimi karşılamış oldu. ilk defa bir bf oyununun single senaryosu için heyecanlanıyorum. tek sorun fps çok dengesiz, bunu oyun çıkana kadar çözerlerse müthiş olacak. ama en büyük sorun 21 ekime kadar beklemek, geçmiyo vakit

BSC Misafiri

2.10.2016 01:07:49

0
Single ikiye bölünmeliydi. Bir kaç bölüm itilaf kanadını oynadıktan sonra itilaf tarafı oynanmalıydı. Bizde samimiyetinize (!) inanıp oyunu gönül rahatlığıyla alırdık. Gelibolu da Türk tarafının zaferini anlatmak yerine boş bir Anzak habercisini oynatmak Türk düşmanlığıdır.Yarım milyon insanın can verdiği bir savaşta Anzak habercisini oynatmak (!) Yorum yok.

BSC Misafiri

2.10.2016 01:01:01

0
single modeun tırt olduğu falan yok adam xboxta oynamış neden böle bişey yaptılarsa keşke pcde oynasalarmış eğer bu hikayeyi codla karşılaştırısanız yanlış yaparsınız biride yazmış o hava yok yav 12 dkka gödün oyundan daha oynamadın bile nası bu kadar net bi yorum yapabiliyosun oyun bence müthiş olucak bu arada 11.07 sahne fenaymış :D her ne olursa olsun bu 1. dünya savaşı bizim çok önemli cs bile yapsa hikaye ilgi çeker

michael01

2.10.2016 00:47:18

0
Değişik bir sunum tarzı var. SPOILER :Öldükçe yeni adamla doğmak ilginç olmuş.

_GRKM_

2.10.2016 00:42:51

0
11:07 müthiş sahne..

encuni

2.10.2016 00:42:15

+1
hala o ruh yok yav cod ww1 oynayanlar. hani cesetlerin arasında uyanıyorsun ya yanından tanklar fln gecıyor o ortam yok cs 1.5 bot havası var

Tiny Titan

2.10.2016 00:32:45

+5
Öldükten sonra farklı bir kişiye geçme iyi olmuş ama ya kardeşim madem böyle güzel bir fikir geldi aklınıza mesela bir cephede 2 tarafın gözünden görseydik savaşı 5 dk türk 5 dk ingiliz tarzı bir şey olabilirdi ama yooook türk düşmanlığı illa yapılacak.

BSC Misafiri

2.10.2016 00:30:20

+1
Vandırful o değil de bsc yi bitirdiler eski yorum ve beğeni sayısı yok artık :(

rsgt2d

2.10.2016 00:28:12

0
çok tırt olmuş sanki single

R-10

2.10.2016 00:21:27

0
Yarın izleyebilirim ancak
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield 1
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız