Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Batman: Arkham Knight'ın Hikayesi Arkham City'nin Finaline Göre Şekillendirildi

 
Haber içeriğimiz SPOILER içermektedir!
Batman Arkham City'i bitirmeyenler bu haberi okumasınlar!

    Batman Arkham serisinin son oyunu olacak olan Batman: Arkham Knight, Rocksteady çalışanlarının yaptığı açıklamalara göre Arkham City'nin sonuna göre yeni bir hikaye ile oyuncuların karşısına çıkacak. Reddit'in Batman Arkham tarafında oyuncularının sorularını yanıtlayan yetkililer, oyuna ait önemli bilgiler verdi.

    Arkham City'nin finalinde Joker'in ölümünü görmüştük. Dolayısıyla Arkham Knight'ta Jokersiz bir maceraya sahip olacak. Yani Batman filmlerine benzer bir şekilde bir ilerleyiş olacak. Gelen soruları yanıtlayan Rocksteady çalışanları; Joker'i öldürmenin zor olmadığını, Arkham serisine hikayeyi ilk yazdıklarından itibaren oyunun sonunda Joker'i öldüreceklerini belirttiler. Zaten oyunun tüm senaryosu da bunun üzerine kurgulandığını belirttiler.
 
    Batman: Arkham Knight'ın senaryosu, doğal olarak Arkham City'nin bıraktığı yerden devam edeceğinden dolayı, Gotham'ın Jokersiz nasıl bir hale geleceğinin üzerinde çok durduklarını da dile getirdiler. Zaten Batman: Arkham Knight'ta Joker'i aratmayacak düzeyde zorlu düşmanlar karşımızda olacak.

    Yenilenen Batsuit ve Batmobile arasında da büyük bir uyum yakalamak istedikleri için Batman kıyafetini de buna göre tasarladıklarını belirttiler ancak sadece dış görünüş olarak değil, Batman'in yeni kabiliyetler kazandırmasıyla da dikkat çeken Batsuit'in, Batmobile ile birlikte tamamen uyumlu olacağını da belirttiler.

    Batman: Arkham Knight, 2 Haziran 2015'te PC, PS4 ve Xbox One için piyasadaki yerini alacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Rocksteady Batman Batman Arkham Arkham Knight PC PS4 Xbox One Warner Bros
CoD: Advanced Warfare, Black Friday Haftasında İngiltere'nin Lideri Oldu Splinter Cell'in 9 Dakikalık Hayran Filmi Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

firkateyn

2.12.2014 18:19:02

0
Bence arkham knight saglam bir karakter olarak kardimiza cikcak. Her ne kadar joker olmus oksada scarecrowun zehiriyle halisulunasyon olarak gorme ihtimalimiz yuksek olacagini dusunuyorum. Tabi bu sik olmaz. Ac unitydr zaman atlamalari gibi. Ara ara olur. Bekledigimize degecek gibi fakat daha cikacak. Tam keyif almak icin en az 1-2 ay yamayi beklicez. Neyse,hayirlisi...

jeofoking

1.12.2014 20:16:23

-1
joker bence ölmedi eğer city'nin sonuna göre öldüyse cidden dandik bir final yapmışlar demektir jokerin ölmediğine dair çok fazla easter egg vardı oyunda

onurziya1907

1.12.2014 17:30:26

0
ana dusman arkham knight degil miydi scarecrow arkhamknight a calisiyordu

altunuz

1.12.2014 16:51:22

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: altunuz

Ghosts'un Köpeği gibi bununda arabasını bayağı abarttılar. Arabanın oyuna bu kadar çok ilişkilendirilmesi açıkçası pek hoşuma gitmedi. Hele Batsuit ayrı bir berbat olmuş. Bildiğin Robocop'a dönmüş yeni Batsuit.


sadece batmobile yüzbinlerce poligondan oluşuyor
Biliyorum bayağı bir özen gösterildiğini ama ben hack olaylarında dahi arabanın yardım edeceğini duydum ve bu benim pek sevemeyeceğim bir şey. Bir eşyanın özellikleri çok abartıldığında tadı kalmıyor, benim için düğmeye bastığımda gelicek bir araba olması yeterli olurdu ama bunlar aşırı abartmış arabayı.

BSC Misafiri

1.12.2014 16:07:53

-1
quote:

Orijinalden alıntı: altunuz Ghosts'un Köpeği gibi bununda arabasını bayağı abarttılar. Arabanın oyuna bu kadar çok ilişkilendirilmesi açıkçası pek hoşuma gitmedi. Hele Batsuit ayrı bir berbat olmuş. Bildiğin Robocop'a dönmüş yeni Batsuit.
sadece batmobile yüzbinlerce poligondan oluşuyor

dIsAstEr

1.12.2014 16:07:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: Rodin Bu oyunda düşmanımızın kim olacağı belli mi? Arkham City'de her ay yeni bir düşman duyuruluyordu, kim ne derse desin serinin nirvanası arkham city'di, ondan daha iyisi olur mu bilmem.
The Scarecrow.

Rodin

1.12.2014 15:03:04

0
Bu oyunda düşmanımızın kim olacağı belli mi? Arkham City'de her ay yeni bir düşman duyuruluyordu, kim ne derse desin serinin nirvanası arkham city'di, ondan daha iyisi olur mu bilmem.

altunuz

1.12.2014 14:18:57

0
Ghosts'un Köpeği gibi bununda arabasını bayağı abarttılar. Arabanın oyuna bu kadar çok ilişkilendirilmesi açıkçası pek hoşuma gitmedi. Hele Batsuit ayrı bir berbat olmuş. Bildiğin Robocop'a dönmüş yeni Batsuit.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman: Arkham Knight
+ TAKİBE
AL
93 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız