Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bastion 2 Planları Yok


     Geçtiğimiz günlerde 500.000 barajını geçen senenin en iyi indirilebilir yapımlarından Bastion hakkında devam oyun planları bulunmuyor. 
 
     Supergiant Games'den Greg Kasavin'in açıklamaları şu şekilde; "Bastion'un başarısı gelecek planlarımız hakkındaki düşüncelerimizi değiştirmedi. Bastion'un başarısı bizlere istediğimiz oyunu kimseye bağlı kalmadan yapabilecek kadar bir gelir getirdi."
 
     Caelondia dünyasından uzak kalmayı tercih eden Supergiant Games'den Greg Kasavin, yeni yapımları hakkında da pek bir bilgi vermedi; "Şuan yapım hakkında konuşmak için çok erken. Ancak çekirdek ekibimizle birlikte sıkı bir şekilde çalışıyoruz."
 
     Yapımın ne zaman görücüye çıkacağı hakkında da Kasavin, şu açıklamaları yaptı; "Örneğin Bastion'u yapımına başladığımızdan bir sene sonra duyurduk. Ne zaman rahat olursak, yani oyun ne zaman düzgünce oynanmaya hazır olursa o zaman göstereceğiz."  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
bastion bastion video game bastion oyun xbla xbox live arcade pc windows warner bros interactive supergiant games bastion soundtrack bastion müzikleri
Angry Birds Bir Günde 6.5 Milyon Kez İndirildi "Project Ogre'nin Yanı Sıra Başka Projeler de Var"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.1.2012 17:25:20

0
''BSC misafiri'' arkadasım o dlc paketi sırf oyunun süresi için yapılmış ücretsiz dlc dir. oyuncuyu düşünüyorlar. xbox platformunda 1 dolar dan satıldı o da microsftun kuralları geregi öyle oldu. yoksa ücretsiz di . Bastion yapımcısı xbox kullanıcılarından özür bile diledi bu yüzden. Lütfen biraz daha duyarlı ve düşünerek bakalım olaylara. 6 kişilik bir grub 2 senede 450 mblık süper bir oyun yapmışlar , bunu da ticarete dökerek aynı yemegi önünüze koymucagız diorlar.

Haykıran Bıngıldak

4.1.2012 03:27:40

0
Adamların yaptığı oldukça cesur ve doğru birşey. Yaratmak istiyorum diyorlar. Lafım ona aynı oyunu ısıtıp önümüze getirmeyecekler doğru yapıyorlar. Kimse bastionu kara kaşı kara gözü için almadı. Oynanışı iyi olan her oyun oynanmayı hak eder.

LimeLight

3.1.2012 22:49:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: traineryum Muhtemelen göremezsin :)
ahaha :D

DBGgames

3.1.2012 21:45:15

-1
yaapsınlar bakalım o oyun tutmazsa görürüm ben onları
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bastion ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız