Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bad Company 2'de 3D Özelliği ve Hardcore Olacak

 
     Multiplayer betası ile şu sıralar en çok oynanan oyunlar arasında yer alan Battlefield : Bad Company 2'den yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.
 
     Oyunun yapımcı firması olan DICE'den Patrick Bach, oyun ile ilgili Worthplaying sitesi ile bir ropörtaj yapmış ve oyun hakkında bazı bilgileri paylaşmış. Bach ;
 
     "DirectX 11 desteğine sahibiz. Oyunumuz en son grafik ve ses efektlerini, ayrıca NVidia'nın 3D özelliğini de destekliyor. Kısacası PC versiyonu oldukça ekstra özellikleri barındıracak" diyerek oyunun teknik özelliklerinden kısa da olsa bahsetti.
 
     Bu teknik detaylardan sonra oyunun oynanış dinamiklerinden de bahseden Bach, oyunda yer alacak olan Hardcore modunu da açıkladı. Hardcore modunun adındanda anlaşılabileceği gibi çok daha gerçekçi bir deneyim sunacağını söyleyen Bach, bu modda tek bir vuruşun ölüme sebep olabileceğini ve bazı Hub özelliklerinde (ekranda gözüken harita gibi özellikler) kısıtlamaya gidileceğini belirtti.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Battlefield Battlefield : Bad Company 2 PC PS3 xbox 360 DICE EA Games
Final Fantasy 13, Xbox 360 Bundle Duyuruldu Mega64'ten GDC Parodisi

JeanKill4h

10.2.2010 13:29:46

0
Düşük Fps olayına bir çözüm bulsalar keşke
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield: Bad Company 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
41 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız