Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed III'ün Grafik Motoruyla Tanışın!


   Ubisoft'un sıradaki multiplatform Assassin's Creed yapımı Assassin's Creed III, Anvil Engine'in bir üst modeliyle geliştiriliyor. Ubisoft da yeni grafik motorunu tanıtmak için bir video yayınladı.
 
   Yayınlanan videoda Ubisoft, AnvilNext Engine'in marifetlerini gösteriyor. Assassin's Creed III'ün farklı farklı noktalarından alınan sahnelerle oluşturulan 3 dakikalık bu video için sizleri daha fazla oyalamaya gerek yok. Buyrun, AnvilNext sizin yorumlarınızı bekliyor;
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Assassin's Creed Assassin's Creed III PC PS3 Xbox 360 Wii U action aksiyon ubisoft ubisoft montreal
Steam'de QuakeCon Haftası Sonu Fırsatları Başladı Ryse Multiplayer Seçeneğiyle Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ahmetay74

6.8.2012 19:53:39

0
bu ne arkadaş cryengine (eski olanı) bile bunu alt üst eder. ama ne diyeyim animasyonlara bayıldım yaw

by_t

5.8.2012 12:31:21

0
gördüğünüz gibi şişirme oyun dedikleri şey budur... brotherhooddan sonra artık bu görselliğin bir hayli yükselmesi bekliyordum ama hala bişi olmamış adam elini ağaca atıyor diye animasyonlar bir hayli yükselmiş diyen tek fanboy çeşidi assassins creedcilerdir hala mal mal yapay zeka teker teker saldırıyorlar karda koşarken bir kıpırtı olmuyor sanki bugdaymışsınız gibi yürüyor

Sacrer

5.8.2012 11:15:18

0
3:50 = Connor detected. Ayrıca gemi savaşlarının olması da oyun için çok büyük bir artı olacak.

Bl00dyHell

5.8.2012 06:37:00

0
Öyle çok abartılacak bir ilerleme yok bence fakat önceki oyunlara göre daha güzel olmuş. Özellikle çift silahla dövüşme işi hoşuma gitti

Anna Dewitt

4.8.2012 17:02:37

0
oyun baya güzele benziyor. başta assassins creed serisi sıkar artık diye düşünmüştüm ama baya farklılık olacağa benziyor. ayrıca çevreyle etkileşimin iyice artması da hoşuma gitti. ağaçlara tırmanmak falan. umarım ac 3te şehir içinde ata binme olayı olur. çünkü harita baya büyük gibi. görevden göreve giderken revelationda zorlanmıştım.

lalala25

4.8.2012 13:10:16

0
tizar ve saidou haklısınız script olduğunu biliyorum ama güzel gözükmüyormu şimdi yani bu tür ufak scriptler bile ilgi çekebiliyor bu arada videoyu tekrar tekrar izledim ve şurası gözüme çarptı 45-56 saniye arasında durdum da halk bir iş ile uğraşıyor herkes işinde gücünde güzel gözüktü sevdim.umarım bu oyunda para atmak olur :)

By_cLL

4.8.2012 03:27:03

0
Oyunun açık dünyası baya geniş herhalde boston var, New york var.

saidou2008

4.8.2012 00:49:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: lalala25 çok güzel yaşayan şehir havası verilmiş oyunda.Gerçekten güzel görünüyor.Başka yaşayan şehir havasnı en iyi yansıtan oyun mafia 2 var birde.Sadece bu özelliği karşılaştırırsak bence mafia 2 kazanır.Ben bir çok oyun oynadım fakat bu konuda mafia 2 nin üstünde oyun görmedim.Binaya giriyorum kadın kapı dinliyor ben yanına gelince yer siliyomuş gibi yapıyor :D Kedi gördüm camda yanına gittim aşaya atladı :) yağmur yağarken insanlar şemsiye tutuyor , soğuk havalarda kimileri çöpe ateş yakıp ısınıyor , en başta kış bölümlerinde gençler teyzenin camına kartopu atıyor teyze sövüyor falan çok hoş detaylar bunlar.Şöyle bir bakınca aslında ac3 ün hiç geri kalır yanı yok hatta doğal yaşam geyikler kurtlar var adamlar doğal yaşama bile önem vermiş.Henüz şehirdeki hayat ile ilgili bir video görmedik umarız şehirdeki insanlar habire yürüyen insanlar olmaz :)
tizar'ın dediği gibi o sahneler önceden hazırlanmış yani oyunda o an olan birşey değil ama rdr Veya Gta IV oynarsan şehrin yaşadığını çok iyi bir şekilde hissediyorsun..

saidou2008

4.8.2012 00:45:12

+1
Dövüş Sistemi değişmiş arkadaşlar önceki oyunlar gibi teker teker saldırmıyorlar artık biriyle uğraşırken öbürü arkadan vuruyor eğer o anda arkadan geleni indiremezseniz canınızda azalma oluyor ağaçtan atladıktan sonra orada bir yakın dövüş sahnesi var orada gösteriyor e3 gameplay'de görebilirsiniz yani daha akıcı olmuş dövüş sahneleri.... buradan izleyin http://www.youtube.com/watch?v=gZrklEy9ohQ 4.04 ile 4.34 arası

tizar

3.8.2012 20:24:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: lalala25 çok güzel yaşayan şehir havası verilmiş oyunda.Gerçekten güzel görünüyor.Başka yaşayan şehir havasnı en iyi yansıtan oyun mafia 2 var birde.Sadece bu özelliği karşılaştırırsak bence mafia 2 kazanır.Ben bir çok oyun oynadım fakat bu konuda mafia 2 nin üstünde oyun görmedim.Binaya giriyorum kadın kapı dinliyor ben yanına gelince yer siliyomuş gibi yapıyor :D Kedi gördüm camda yanına gittim aşaya atladı :) yağmur yağarken insanlar şemsiye tutuyor , soğuk havalarda kimileri çöpe ateş yakıp ısınıyor , en başta kış bölümlerinde gençler teyzenin camına kartopu atıyor teyze sövüyor falan çok hoş detaylar bunlar.Şöyle bir bakınca aslında ac3 ün hiç geri kalır yanı yok hatta doğal yaşam geyikler kurtlar var adamlar doğal yaşama bile önem vermiş.Henüz şehirdeki hayat ile ilgili bir video görmedik umarız şehirdeki insanlar habire yürüyen insanlar olmaz :)
mafia 2 de gördüğün o sahneler script canım herkes görüyor.

Tancredi

3.8.2012 18:29:46

0
AC serisi grafikleriye ortalığı sallayan bir yapım hiçbir zaman olmadı,olamaz da.Bu grafik motoru oyunu yeterli seviyede tutacaktır,önemli olan oynanabilirlik ve farklılıklar.

lalala25

3.8.2012 14:19:40

0
çok güzel yaşayan şehir havası verilmiş oyunda.Gerçekten güzel görünüyor.Başka yaşayan şehir havasnı en iyi yansıtan oyun mafia 2 var birde.Sadece bu özelliği karşılaştırırsak bence mafia 2 kazanır.Ben bir çok oyun oynadım fakat bu konuda mafia 2 nin üstünde oyun görmedim.Binaya giriyorum kadın kapı dinliyor ben yanına gelince yer siliyomuş gibi yapıyor :D Kedi gördüm camda yanına gittim aşaya atladı :) yağmur yağarken insanlar şemsiye tutuyor , soğuk havalarda kimileri çöpe ateş yakıp ısınıyor , en başta kış bölümlerinde gençler teyzenin camına kartopu atıyor teyze sövüyor falan çok hoş detaylar bunlar.Şöyle bir bakınca aslında ac3 ün hiç geri kalır yanı yok hatta doğal yaşam geyikler kurtlar var adamlar doğal yaşama bile önem vermiş.Henüz şehirdeki hayat ile ilgili bir video görmedik umarız şehirdeki insanlar habire yürüyen insanlar olmaz :)

snipercover

3.8.2012 14:04:39

0
A.creed büyük hayranıyım cidden özellikle senaryosu çok iyi. Ancak dövüş sistemi çok kötü. Bir ordunun arasına girseniz yine hepsi sıra sıra geliyor. Yapay zeka çok kötü. Bunu düzeltirlerse tabiki iyi bir oyun cıkar karşımıza.

LoKRazieL

3.8.2012 13:33:39

0
alıntı:RedTurkei Kardeşim İlk Başta Mafia 2 Özgür Bir Oyun değildi her ne kadar open world görülsede oyun görevlerin istediği kadar özgürlük sunuyordu bize yanlış anlama bende mafia 2 çok ama çok beğenerek oynadım ama ac3 deki şehir dinamikleri npc ler kedi köpek boston sokakları mafia2 le aynı keseye konulamaz...gerçekten müthiş bir oyun bizi bekliyor merakla bekliyoruz....Ayrıca Son Kelimelerinden Hiçbirşey Anlamadım...?

Opricnik

3.8.2012 10:54:02

0
BSC'nını çamur videosunu izlerseniz tabi beğenmezsiniz açın youtube 1080p izleyin fısstık gibi yapmışlar animasyonlar grafikler . ac rev ile alakası yok

fat304h

3.8.2012 10:48:06

-4
Beğenmedim.

hulkhakan02

3.8.2012 09:58:20

+1
öyle aham şahamlı bişe değil yinede alıcam ve dövüş sistemi değişmemiş yinede alcam yaaa şu drm sorunu var acr de çözümü var mı?

Cpt. Miller

3.8.2012 07:57:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: Eorl Connor daldan dala atlıyor ama bir tek dal bile kıpırdamıyor. Ağacın en iyileri bile öyle bir zıplamaya en azından bir titrer , esner falan .
Büyük bir ayrıntı hatası bence de, öyle kütük gibi olmaz ki.

Guest-ED5D10718

3.8.2012 07:56:20

0
Bu grafikler inş. konsolun dur yoksa oynuyamam arkadaş ben bu oyunu EDİT:şaka şaka Oynarım elbette

termekche

3.8.2012 07:23:19

0
Kendi grubunda varmı iyisi ozmn bu oyun alınır arkadaş kendi tarzında mükemmel bence.Ama artık bu nesil bitmeye yaklaşıyor fps düşmesi çok olucak bence rahatsız edicek:( ama oyun listeme koyalı çok oldu bence kaçırmayın derim. Bu arada HERŞEY GRAFİK DEĞİL!!! Biz burda flim izlemiyoruz ki eğlenmeye çalışıyoruz oyunun verdiği zevk daha önemli bence... Kendini geliştirmeye başlamış ilk dört oyunda aynı grafik motoruydu sadece grafikler iyileşiyordu en son oyunda grafikler yüzünden ps3 de fps düşmesi oluyordu zamanı gelmişti oyun motorunun değişmesinin İnşallah fps düşmesi olmaz da rahat rahat oynayabilirim ps3 de... Katılanlar + lamayı unutmasın lütfen...

RedTurkei

3.8.2012 05:17:03

-1
quote:

Orijinalden alıntı: LoKRazieL motor o kadarda iyi değil ama önemli olan bu motorla bu yaşayan çevre hissini vermek herkez yapamaz bunu.....
demekki bunlar mafia 2 yi görmemişler gökyüzünbdeki bulutlar hava sis bile es geçilmemiş++ tavsiyem dikkatlice full detayda pc de tavsiye ederim en baba pc de bile bazı yerlerde frame düşüyor ahh ahh 2k Czek değerin bilinmiyor :D 2010 nere 2012 nere fanlık bu firmayı ve bu oyunu buralara taşıyor yaşıyan şehir insanlar üstelik sürekli çık tepeteden seyret yada sahile git ek paket istiyoruz yada yeni oyun yeri değil ama gerçekten benden yeri ayrıdır

LoKRazieL

3.8.2012 04:43:47

+1
motor o kadarda iyi değil ama önemli olan bu motorla bu yaşayan çevre hissini vermek herkez yapamaz bunu.....

ullu

3.8.2012 04:36:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: FurkaP ben böyle yaşayan çevre görmedim sanki her hangi bi adamı izlesek evine gider yemek yer işe gider çocuklarına bakar gibi çıkardı :D ibusofttan hiç kuşkum yokki bu oyun çok satacak
aynen. genel buna ilgi duymasa bile adının getirdiği bir şanla bence baya bi satıcka. ayrıca video çok şaşalı değildi ama yinede beklemeye dayanamıyorum! :D (bide pc 1 ay geç :/ şahsen pc'de tadı bir farklı oluyor.) ayrıca şimdi bu videodan screenshotlar çıkarcaklar. ama sanki bi yerde connor'ı o kafalık şeysi olmadan gördüm?

Master_Evil

3.8.2012 02:00:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky Gayet sıradan geldi, etkileyici bulmadım.
aynen

-Sherlock-

3.8.2012 01:52:23

+1
ben böyle yaşayan çevre görmedim sanki her hangi bi adamı izlesek evine gider yemek yer işe gider çocuklarına bakar gibi çıkardı :D ibusofttan hiç kuşkum yokki bu oyun çok satacak

afkazankayaa

3.8.2012 01:41:56

0
oldukça iyi ınsallah her amerıkalılar gıbı kafa tascılıgı yapıp lıbarızmle zehırlemezler guzelım oyunu

gageracer

3.8.2012 00:34:14

0
grafik motoru tanıtım videosunu hd koymamanızı anlamıyorum en azından youtube linkini koyun hd için. http://www.youtube.com/watch?v=bNTXEiAmV-M

BSC Misafiri

3.8.2012 00:21:10

0
lan ne adamlarsınız.. videoda grafik motorunu değil oyun motorunu tanıtıyo adamlar.. gitmiş bi de kıyaslama yapmışsınız oyun motorunu grafik motorlarıyla.. adamlar oynananışı geliştirdik diyolar. oynanış hani. oynanış var ya? sizin grafikten başka bişey görmediğiniz için hiç ne olduğunu bilmediğiniz oynanış.

Project Scorpio

3.8.2012 00:17:58

+1
Oldukça iyi gözüküyor daha iyisi yok zaten.

Repercussion

2.8.2012 23:21:41

0
Ayrıca Amerikan askeri de öldürüyor Connor (02:30-02:45 arası) Öyle sanıldığı gibi God Bless Americaaaaa oyunu olmayacak anlaşılan :)

E_Aydin35

2.8.2012 23:18:18

+1
Assasin's Creed'in grafik motorunu her zaman takdir etmişimdir, ve gerçekten iyi anlamda başarılı olduğu bir kesin... Özellikle bunu AC 3 ile bizlere fazlasıyla anlatıcak anlaşılan.. Yine hayran kalarak hem izliyicez hem oynıyıcaz :)

tizar

2.8.2012 22:40:28

0
grafiksel açıdan ben bir gelişme göremedim yeni bir motor değil bu azcık geliştirmişler. karakteri ac2 de bile daha detaylıydı.

S!rJohN

2.8.2012 22:22:56

0
Sıra tabanlı RPG ler de ki gibi bekleyen düşmanları olduğu sürece motor değişse ne yazar.

Victarion

2.8.2012 21:33:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: sercan_190735 Daha önce hiç ac oynamadım ama bildiğim kadarıyla dövüşürken diğerleri bekliyordu.Ee bu oyunda silahlı adamlarla dövüşecek kimse demezmi diğerleri davetiye bekler gibi bekliyor ateş etmiyor?Sırıtır yani..
Adamlar ateş ediyor ama tekrar ateş etmesi için zamana ihtiyaçları var. Bizimki de o sırada saldırıyor teker teker.

sarjaleti

2.8.2012 21:32:17

-3
İddiası olamaz bu motorun kesinlikle. Kötü demiyorum ama bir CryEngine, Unreal veya Frostbite değil, bu da bu motorların yanında iddiası olamayacağını gösteriyor.

killuminati25

2.8.2012 21:31:12

0
Daha önce hiç ac oynamadım ama bildiğim kadarıyla dövüşürken diğerleri bekliyordu.Ee bu oyunda silahlı adamlarla dövüşecek kimse demezmi diğerleri davetiye bekler gibi bekliyor ateş etmiyor?Sırıtır yani..

encuni

2.8.2012 21:31:03

0
Grafikten önemli olan şeyler bence çevre,etkileşim ve yapay zeka galiba bi gta haberinde okumuştum şehirdeki her birey ayrı davranışları olucakmış ilerde bunun gibi. Mesela her atladığımız yerde bir samanlık olması saçma gelmiştir hep bana bunun gibi şeylerde mantıklı olmalı.

kankam1030

2.8.2012 21:24:48

0
Kusuruz oyun olmaz o kadar eğrilik babamın saçındada var :D

Ayrton Senna da Silva

2.8.2012 21:18:52

+5
Connor daldan dala atlıyor ama bir tek dal bile kıpırdamıyor. Ağacın en iyileri bile öyle bir zıplamaya en azından bir titrer , esner falan .

carl97

2.8.2012 21:11:04

+2
iyi de yapımcılar oyun motorunu tanıtıyor siz direk sadece grafik olarak bakmışsınız.mesela ekranda aynı anda 2000 npc olabilicekmiş,ai gelişmiş,bir sürü animasyon eklenmiş,dinamik hava durumu var.

Victarion

2.8.2012 21:00:25

0
Connor'ın koşularına dikkat ederseniz çok gerçekçi ve akıcı. Oynanış bakımından müthiş bir özellik. Grafikleri de gayet güzel bence. Sabırsızlanıyorum!

Repercussion

2.8.2012 20:52:27

+6
Deniz savaşında görsellik çok güzel. Onun dışında zaten pek bir şey vaad etmiyor. Ama karakter animasyonları hayli gelişmiş. Mesela Connor koşarken ağacın yanından geçerken ağaca elini atıyor falan bunlar gerçekçiliği arttırmış.

orfur

2.8.2012 20:47:49

0
grafikleri bilmem ama oynanışla yıkıcak bu oyun

cenkakay0808

2.8.2012 20:46:31

+1
bu videoyu göstermeseler daha iyiydi.ben daha iyi sanıyordum :D

Pomeron_97

2.8.2012 20:46:04

0
Normal. :/

thepunisherWZ

2.8.2012 20:42:28

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky Gayet sıradan geldi, etkileyici bulmadım.
Al benden de o kadar.

mhakannn

2.8.2012 20:39:32

0
Videonun HD versiyonunu görebilseydik daha iyi yorum yapardık...

Glukhovsky

2.8.2012 20:34:36

+8
Gayet sıradan geldi, etkileyici bulmadım.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed III ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
310 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız