Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aliens: Colonial Marines'e Dilekçe


     Geçtiğimiz günlerde Aliens: Colonial Marines'in yapım ekibinin yaptığı açıklamayla oyunun çoklu oyuncu modlarında kadın karakter olarak oynanamayacağını öğrenmiştik. Eleştiri alan bu gelişme, Melissa K. adındaki bayan oyuncuyu da üzmüş olacak ki, iPetitions adında ve internet üzerinden dilekçe göndermeye yarayan bir site aracılığıyla, oyunun geliştiricilerine ulaşmak istemiş.
 
     "Böyle iddialı bir oyun için, oyunun resmi internet sitesinde listelenen gelişme (kadın karakter olmayacağı) kabul edilemez." ifadesi belki de dilekçenin en dikkat çekici yanı. Çünkü gerçekten de film serisi sayesinde Aliens markasının bir çok hayranı bulunuyor ve bunların bir kısmını da bayanlar oluşturuyor.
 
     Çoklu oyuncu modlarında bayan karakterlerin olmayışı 'böyle bir oyun için' eksiklik oluşturabilir düşüncesindeyim. Peki sizin düşünceleriniz neler?
 
    

Bu haberin bağlantısı
URL
Aliens: Colonial Marines PC PS3 Xbox 360 Wii U Sega Gearbox FPS
Mists of Pandaria'nın Koleksiyoncu Sürümü Artıları Dead or Alive 5'in Koleksiyoncu Sürümü Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

maniague

6.7.2012 15:37:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Abi hangi yüzyılda yaşıyoruz. Kadın evde oturur falan... Bırakın bu işleri erkek karakter olduğu gibi kadın karakterde olacak.
kaçıncı yüzyılda olduğumuzu bilmemen normal. zira sen bayağı geriden geldin gibi duruyor, okumayı anlamayı bilmiyorsun daha. oradaki "şaka bi yana" ibaresini görürdün bilseydin küçük arkadaşım... ben bu tür hardcore oyunlara yakışmıyor diyorum başta koysalardı bişey demezdim demiyorum da zaten. ama 3 - 5 fan için değişiklik yapmak, ek paket koymak falan yanlış olur. bu dilekçe yazan feminist mantık da yanlış bence.

BSC Misafiri

6.7.2012 10:50:25

-1
Abi hangi yüzyılda yaşıyoruz. Kadın evde oturur falan... Bırakın bu işleri erkek karakter olduğu gibi kadın karakterde olacak.

Guest-BB2CECC18

5.7.2012 20:23:20

0
Ben erkek olarak kız karakterle oynamak daha hoşuma gidiyor.Kızlarda erkek karakterle oynasın işte.

maniague

5.7.2012 13:37:58

+1
quote:

Orijinalden alıntı: mgsmus

Kızlar multiplayer modda doğal olarak kadın karakter ile oynamak istiyor. Bunda yanlış olan ne var? Kadın karakterin olmaması geliştirici firmanın hatası. Asıl hikayenin kahramanının bir kadın olması ise olayı daha da üzücü hale getirmiş.
hocam kadın karakter ne Allasen bu tür oyunlara hiç yakışmıyor bence. kadın dediğin evinde oturur mercimek ayıklar bulaşık yıkar :) şaka bi yana zaten türe de bakarsak kaç kadın oyuncu fan çıkar böyle hardcore bi oyuna orası da meçhul. pire için yorgan yakılmaz gibi geliyor bana yani.

mgsmus

5.7.2012 13:09:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: maniague kadın karakter konuldu diye de bi oyuna ben atayım dilekçe nedir yani... mass effect 3 e de gay ilişki sokuldu zorla. içine ettiler romance ayrıcalığının. Allah'ın belaları...
Kızlar multiplayer modda doğal olarak kadın karakter ile oynamak istiyor. Bunda yanlış olan ne var? Kadın karakterin olmaması geliştirici firmanın hatası. Asıl hikayenin kahramanının bir kadın olması ise olayı daha da üzücü hale getirmiş.

maniague

5.7.2012 09:30:18

0
kadın karakter konuldu diye de bi oyuna ben atayım dilekçe nedir yani... mass effect 3 e de gay ilişki sokuldu zorla. içine ettiler romance ayrıcalığının. Allah'ın belaları...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Aliens: Colonial Marines ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız