Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alien: Isolation, Resmi Olarak Duyuruldu


    Aliens: Colonial Marines ile birlikte oyuncuların hafızasında kötü bir iz bırakan serinin yeni oyunuyla ilgili söylentileri uzun süredir duyuyorduk. Fakat bugün itibariyle Sega, Alien: Isolation'u resmileştirdi.
 
    Gelen haberlere göre Alien: Isolation, bu senenin sonlarında PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One için piyasaya çıkacak. Oyun, orijinal Alien filminin 15 yıl sonrasını konu alacak. Total War serisinin yapımcısı Creative Assembly tarafından geliştirilen oyunda Ellen Ripley'in kızı Amanda'yı oynayacağız. Aksiyon veya benzeri öğelerden daha çok korkuya yoğunlaşan Alien: Isolation, 'gerçek bir hayatta kalma - korku oyunu' olarak tanımlanıyor.
 
    Belirtilenlere göre Sega ile Creative Assembly, Alien: Isolation'un duyurusundan bir süre önce Creative Assembly'ın ofisinde bir etkinlik düzenlemiş ve bazı basın üyelerine oyunu denetmiş. Oyunun duyurusuyla birlikte çıkan ön incelemelere baktığımızda, oyundan olumlu şekilde bahsedildiğini görüyoruz. Ancak tabii her şeyi oyunun çıkışıyla birlikte beraber göreceğiz.
 
Oyunla ilgili yayınlanan ilk videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Alien Aliens Alien Isolation isolation Creative Assembly Sega
Saints Row IV'e Anime Kostümleri Geldi Far Cry: The Wild Expedition Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OldGamers86

8.1.2014 05:52:37

0
Oyun çıkana kadar umutlu olmamak lazım. Önümüzde bir enkaz var nede olsa.

BlackBeasT

8.1.2014 00:31:47

0
PS1'de Alien: Resurrection atmosferi olsun diyorduk ki oyun dönemin korku-hayata kalma unsurlarını barındıran farklı karakter arasında geçiş yaptığımız, Bulmacalarıa olan uzun süren oynanışı ile ömür törpüsü FPS idi. Alien: Isolation'da atmosfer olarak çok benzeşiyor.

BSC Misafiri

7.1.2014 22:50:08

0
S.O.M.A. ya ciddi bir rakip geliyor anlaşılan..

BSC Misafiri

7.1.2014 20:27:06

0
Creative Assembly strateji türünde olmayan bir oyun yapıyor. Bakalım nasıl olacak.

alito

7.1.2014 20:25:28

0
Umarım Sega bunuda yüzüne gözüne bulaştırmaz. Küçük de olsa içimde, bu sefer iyi bir oyun olacak gibi bir his var. Umarım yanılmam.

ungalath

7.1.2014 19:57:26

0
inşallah güzel bişey olur ama temkinli olmak lazım...

demo22

7.1.2014 19:13:30

+1
grafikler bu sefer iyi olmuş ama alien türündeki oyunlarda konu hikaye olmuyor benim en çok istediğim böyle oyunlarda konu ve hikayenin olması ben Quake 4 den sonra 5 i bekliyordum sadece ben değil herkez bekliyordu ve daha iyi konu ve hikaye ile ama yaptıkları yeni oyun rage adında fallout tarzında bekleyenler için çok hayal kırıklığı oldu ve hatta Quake den artık beklentimiz sıfır.

ProtocolMMO

7.1.2014 19:01:19

0
Vay yoksa ps1 deki alien oyununun devamı gibi bir şey mi orda mother ve ripley kelimelerini duydum öyle olursa şahane yahu :D

Venom Snake

7.1.2014 18:43:08

0
Colonial Marines'den sonra ilaç gibi gelecektir diye umut ediyorum. Yalnız yine fark ettim ki next-gen için insanlar çok boşuna acele ediyor.Duyurulan bütün oyunlar cross-gen.PS4 için rahat daha 1.5-2 sene var.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alien: Isolation ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız