Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aion, F2P'e Geçişin Birinci Yılını Kutluyor


    İlk başta paralı üyelik sistemiyle birlikte çıkan Aion, geçtiğimiz sene Free to Play olmuştu. Aion'un Avrupa sunucularının sahibi Gameforge, F2P'e geçişin birinci yılını kutluyor.
 
    Yapılan açıklamalara göre 6 Mart tarihine kadar oyun içerisinde oyuncular %50 daha fazla AP ve XP kazanabilecekler. Ayrıca yönetim tarafından belirlenmiş bazı saatler içerisinde oyun içi puanlar satın almak isteyen oyunculara %20 daha fazla puan verilecek. 
 
    Oyunun Free to Play dönemi adına istatistikler yayınlayan Gameforge'un belirttiklerine göre geçişin ardından Aion'a 2.7 milyon yeni oyuncu katıldı. Gameforge'un Aion sunucuları şu an için 3 milyon aktif oyuncuya sahip.

Bu haberin bağlantısı
URL
mmorpg aion pc ncsoft
Just Cause 3'e Ait Yeni Bir Görsel mi? PS4'ün ve Oyunlarının Fiyatına Bir İşaret Daha

otomania

28.2.2013 02:08:42

0
Oyuncu kitlesi çoğunlukla kaliteli insanlar, oynuyorum ve birçok kişiyle sohbet etme şansım oldu, gerçekten güzel bir yapım F2P yapısına dönmesi oyuncular için büyük bir şans ama belirtmek isterim ki F2P'i tam olarak yaşamak için bir defacık da olsa Gold Packalıp Veteran Status'e geçmek gerekiyor Starter seviyesinden :) Haber için teşekkürler BSC :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Aion
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız