Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Activision Davasında, EA'nın Teklifine Red

Bu mücadele epey bir sürecek gibi görünüyor.
 
    ABD üstün mahkeme yargıcı, Infinity Ward kurucularından Jason West ve Vince Zampella'nın ayrılışına ilişkin olarak Activision'ın 400 milyon dolarlık sözleşme girişimini fes etmesi için EA tarafından yapılan isteği reddetti.
 
     Yargıç Elihu Berle, Activision'ın iddiasını sürdürmek için yeterli kanıt sunduğunu ve  davanın 7 mayıs 2012 tarihinden itibaren başlamak üzere yeni bir sürece sokulacağı kararını verdi. Mahkeme ayrıca bu konu hakkında West ve Zampella tarafından yargıya yapılan başvuruyu da reddetti. Activision, West ve Zampella ile aralarında bulunan kontratı ve yayıncılarına olan görev sadakatini ihlal ederek asi ve ters hareketlerde bulunduğunu ve bu hareketlerde EA'nın ufakta olsa "yasadışı kışkırtması" rolü bulunduğunu iddaa etmişti.
 
      EA kanatları altında Respawn Entertainment stüdyosunu kuran ve EA ile gizli bir dağıtım anlaşması yaparak mart 2010 tarihinde Activision'a dava açan ikili, kendilerine haksızlık edildiği ve eksik telif ödendiği iddaasında bulunmuştu. Bu iddaa da 2012 yılında tekrar mahkemece ele alınacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EuroGamer call of duty fps infinity ward activision modern modern warfare modern warfare 2 cod
FIFA 12'nin "Guiza"ları Bu Videoda! Fallout 3 ve New Vegas DLC'leri XBLA'da İndirimde
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.12.2011 15:30:09

0
arkasında EA Varken Activision hiç bir şey yapamaz....

alito

25.12.2011 04:41:39

0
bence Respawn Entertainment bu davalarla ilgi odağı olmayı başarıyor. cod a karşı yapacakları oyun için iyi bir reklam oluyor. şimdi herkes west ve zampella'nın kendi yarattıkları canavara kafa tutup tutamayacağını merak ediyor. bakalım sonuç ne olacak. [imla]

CILGIN_TURK_96

25.12.2011 01:54:53

0
Jason West için kötü olmus umarim adalet yerini bulurda emeginin karsiligini alir...

2K

24.12.2011 23:09:21

+2
Jason West ve Vince Zampella yerinde olsam ne yapardım bilmiyorum gerçekten çok üzücü bir durum sen o kadar emek harca kendi yeteneğinle bir firmayı zengin et ama paranı alama üstüne işten çıkartır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call Of Duty: Modern Warfare 2
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız