Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

3DS'i Orjinal Fiyatıyla Satın Alanlar Çok Pişman

Peki siz 3DS'i orjinal fiyatıyla satın aldığınız için pişman mısınız?
 
    3DS'in geçtiğimiz günlerde Nintendo'nun aldığı radikal bir karar sonucu fiyatında %30 indirime gidilmesi henüz cihazı satın almayanları sevindirip kendine çekse de cihazı orjinal fiyatıyla satın alanları kızdırmışa benziyor.
 
    4Gamer adlı bir Japon sitenin yaptığı ankete katılan 6,469 Japon oyuncu 3DS'lerini fiyat indiriminden önce satın aldıkları için pişmanlık ve kızgınlık duyduklarını dile getirmişler. Mağdur kalanlar için yapılan bedava oyun kampanyasının da onların bu pişmanlığını çok az dindirmişe benziyor.

    Ayrıca ankete katılanların %49'luk bir kısmının 3DS'in oyun kütüphanesini yetersiz bulduklarını belirtmiş.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak 4Gamer Nintendo 3DS Nintendo 3DS 3DS fiyat indirimi
Disney Universe'in Çıkış Tarihi Belli Oldu Activision, CoD Haritaları İle Köşeyi Dönüyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Oxygen1777

5.8.2011 17:14:59

-1
3dsyi 200 milyon sattırır 1 nintendo oyunu.

natalian_hawk

5.8.2011 14:26:58

0
söze şunu belirterek başlayayım psp 2006 sahibi idim ve aldığım için pişmanlık duyuyordum neden? ben psp alırken ds'den haberim bile yoktu ve eğer bütün el konsollarının grafik kalitesi aynıysa neden dokunmatik hareket sensörü vs olan ds yerine psp aldım dedim kendi kendime. Ama iş 3ds- vita olayına gelirse tercihim vita olur çünkü sony geçmişten ders almış olacak ki 3ds deki 3 boyut dışında herşeyi almış ve grafikleri güzelleştirmiş. 3 boyutta o kadar ahım şahım değil bence bu yüzden vita daha çok satar...

avatar78

5.8.2011 13:05:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri DS, PSP'nin iki katı satıp, tüm zamanların en çok satan konsolu olarak, grafiğin yine önemsiz bir unsur olduğunu kanıtladı. Yukarıda elemanın biri PSP'nin oyun çeşitliliğinden bahsetmiş.DS'e çıkan oyun sayısı 1200 civarındayken, PSP'de 700 civarında oyun vardır. Bunun gibi, Wikipedia ya da Gamechartz gibi temel kaynaklarda bile bulunabilecek bilgileri araştırmadan yazdığınız cevapları, hangi düşünceyle ve hevesle yazdığınızı tahmin etmekte zor değil. 3DS'in ise tek ihtiyacı biraz daha oyun ve bu da yakın dönemde gerçekleşecek bir unsur. Herneyse kısacası hep yeni ve devrimsel şeyler bulan Nintendo'nun karşısında, her yeni konsolda biraz daha grafik kasan bir Sony var. Sonuç şu ana kadar değişmedi. Bundan sonra niye değişsinki?
Ne değişti? Ps Vita ilk başta 3ds ile aynı fiyattaydı. Gör yani, daha fazla grafik, daha fazla güç... Ve aynı fiyattı. Nintendo'nun indirim yapması gayet iyi oldu ama. -Her şeyin grafik olmadığını Sony artık anladı, dostum. Bak arkaya bir pad koydu. Kaz Hirai, bunun çok pahalı olduğunu bildikleri halde sadece eğlence dozunu baya bir artırdığı için koyduklarını söyledi. -Her şey grafik olsaydı, Vita'ya PowerVR SGX543MP4+ yerine 8 çekirdekli gpu modeli konulurdu, bu sayede cihaz ps3 grafiğini verebilirdi. Neden koymadılar? Çünkü Sony stratejisini değiştirdi. Fiyatı azalt, eğlence dozajını yüksek tut. -Sony konsolunda biraz daha grafik falan kasmadı, 3ds baya yetersiz olduğu için kasmış gözüküyor. Yoksa, Vita, iPad 2'de kullanılan gpu'nun bir üst modelini kullanıyor. Gpu, çok daha üstte tutabilirdi, hatta bu yüzden Sony'i eleştiriyorum. Sonuç olarak 3ds'de kullanılan gpu oldukça yetersiz ama, 3ds sırf oyunları için alınabilir diyorum. Vita ve PSP ise multimedya olaylarında gayet başaralı. -Ayrıca: Şayet 3ds'de film izlemek... Yapmayın, 3ds sadece oyun için tasarlanmış bir cihaz. Multimedyada hiç başarılı değil.

aykut291

5.8.2011 11:35:06

0
Sende ilkokul nintendo fanısın! Konuyu alakasız yerlere çekmissin biz wii den ds bahsetmiyoruz onlar zaten başarılı, nintendo hakettiğini aldı ondan ama ,durum 3DS ilerde oyun çıksa bile başarılı olamıycağını gösteriyo çünkü 3DS DS Wİİ kadar etkili bir konsol değil DS aynısı ya içine saçmasapan dandik bir 3D koymuş alın size nintendo3DS bunu gidiğte gerçekten mağzalarda tanıtım merkezlerinde deneyen arkadaşlar bunun böyle olduğunu görmüştür.3DS konsusunda kal kalkıpta olayı. PSP DS Wİİ ye sıçratma.

BSC Misafiri

5.8.2011 04:57:19

0
DS, PSP'nin iki katı satıp, tüm zamanların en çok satan konsolu olarak, grafiğin yine önemsiz bir unsur olduğunu kanıtladı. Yukarıda elemanın biri PSP'nin oyun çeşitliliğinden bahsetmiş.DS'e çıkan oyun sayısı 1200 civarındayken, PSP'de 700 civarında oyun vardır. Bunun gibi, Wikipedia ya da Gamechartz gibi temel kaynaklarda bile bulunabilecek bilgileri araştırmadan yazdığınız cevapları, hangi düşünceyle ve hevesle yazdığınızı tahmin etmekte zor değil. 3DS'in ise tek ihtiyacı biraz daha oyun ve bu da yakın dönemde gerçekleşecek bir unsur. Herneyse kısacası hep yeni ve devrimsel şeyler bulan Nintendo'nun karşısında, her yeni konsolda biraz daha grafik kasan bir Sony var. Sonuç şu ana kadar değişmedi. Bundan sonra niye değişsinki?

BSC Misafiri

5.8.2011 04:54:05

-1
Liseli Sony fanlar toplanmış yine. Bakın gençler sizin için oyunculuğun son 10 yılını özet geçeyim. GameCube, Playstation 2'den daha iyi teknik özelliklere sahip olmasına rağmen satış rakamı olarak 7'ye katlanınca, Nintendo "ben nerede hata yapıyorum" diyerek, bütün olayın grafiklerden ibaret olmadığı gerçeğinin iyice farkına vardı. Bunu da bir sonraki ev konsolu olan Wii'de, grafik seviyesini önceki konsolla neredeyse aynı tutup, şu an artık iyice efsaneleşmiş olan ve rakiplerininde çakma versiyonlarını piyasaya sürdükleri hareket kontrolü olayını gerçekleştirdi ve sonuç olarak Wii, iki rakibinin toplamı kadar satış yaptı. Wii U'da da yine devrimsel birşey gerçekleştirdiler ve muhtemelen sonuç yine aynı olacak. Şimdi asıl konuya yani el konsollarına dönelim. Gameboy serisinin inanılmaz başarısına kimsenin laf söyleyebileceğini ve zaten söylese bile bunun birşeyi değiştirmeyeceğini bildiğimden direkmen DS mevzusuna geçiyorum. Gerçi bu konuya da pek girmeye gerek yok zira, DS, PSP'ni

stun

5.8.2011 03:59:52

0
risque denemesem.. görmesem abartıcam ....magazanın tekınde 10 dk street fighter oynadım ..derinlik hissi bile okadar etkıleyıcı deıl.. ds ile farkı yok.. grafık yok.. bence çöp..

avatar78

5.8.2011 00:16:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: aykut291 Risque Nintendo3DS nesini bukadar sevdinde bukadar çok üstün süper bir konsolmuş gibi yorum yapıysoun.Bende denedim gördüm,DS bir farkı yok,3D öyle ahım şahım süper birşey değil insana derinlik hissi veriyo sadece 3D hiçbir işe yaramaz kaldıki uzmanlar gözü bozuyo başı ağrıtıyo dio.yani 3DS nasıl bukadar süper bir konsolmuş gibi görmene hayret ediyorum.
Genelde oyunlarını baya övüyor ve Vita'yı kötüleyip 3ds'ye taç giydiriyor. -Vita'yı kötülerken 3ds'ye hayran oldu bir bakıma.

aykut291

5.8.2011 00:07:06

0
Risque Nintendo3DS nesini bukadar sevdinde bukadar çok üstün süper bir konsolmuş gibi yorum yapıysoun.Bende denedim gördüm,DS bir farkı yok,3D öyle ahım şahım süper birşey değil insana derinlik hissi veriyo sadece 3D hiçbir işe yaramaz kaldıki uzmanlar gözü bozuyo başı ağrıtıyo dio.yani 3DS nasıl bukadar süper bir konsolmuş gibi görmene hayret ediyorum.

Oxygen1777

4.8.2011 22:45:27

-1
3DS'i ağzınıza almayın dilinizi yakar. Köpekler istedi diye atlar ölmezmiş. Bu iki sözü anlayan ve benimseyen kişiler yorum yapmasın.Onlarla bir derdim yok.3ds kullanmadan gelip yorum yazanlar miyamotodan örnek alsın adam gidip psp'yi deniyor.Sony başkanı acaba kaç kere eline alıp incelemişdir 3dsi.

.:SyLaR:.

4.8.2011 22:30:48

-1
@Risque Tamam o kadar para verdin boşa gitti anlıyorum acını ama üstüne 1 bardak su içmekten başka yapıcak birşeyin yok boşuna ona buna saldırma.

BSC Misafiri

4.8.2011 22:25:41

0
@Risque Sen git bi su iç.Bu acı ona buna laf atmakla geçmez.Beyin bedava...

BSC Misafiri

4.8.2011 22:25:19

0
Aynen Risqueyi takip ediyorum da beni harbiden güldürüyor...

avatar78

4.8.2011 22:14:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: Risque Değerini bilene... Edit: Bu arada avatar bölüm cezası aldım 19 Ağustos'a kadar mesaj atamıyorum ;)
ya doğru, seni şikayet edeceğiz diyorlardı. Neyse, bitince gel, bekliyorum

Oxygen1777

4.8.2011 22:03:36

0
@Supermario Görürsem söylerim :)

supermariooooo

4.8.2011 21:56:36

0
haha gayet iyi olmuş. nintendo şunu yeni anlıyor. senin para kazanacağın çekirdek yapı tenis oynayan ve oyunu sadece eğleneyim diye oynayan adamlar değil tersine hardcore oyuncu topluluğudr. ds faklılık getirdi oyundan anlayan anlamayan aldı die 3 ds tede aynı şey olacağını sandı. gördüğünz bu durum ortaya çıktı. senin GAMEBOY gbi bir el konsolun var. yıkıp geçmiş ortaqlığı. senin SUPER NİNTENDO gibi bir ev konsolun var. ateri salonlarında anca oynanan oyunları eve taşıyıp üstüne muhteşem 1. parti oyunlarla ezip geçmişsin. şimdi millete köpek sevdirip golf oynatıp para kazanmaya çalışıyorsun. nintendonun acil olarak 90 lardaki anlayışına dönmesi gerekir. psvita ds le böbürlenen nintendoyu bu nesil el konsollarında silecek. demedi demeyin

Oxygen1777

4.8.2011 21:47:32

0
Değerini bilene... Edit: Bu arada avatar bölüm cezası aldım 19 Ağustos'a kadar mesaj atamıyorum ;)

25M.m.M53

4.8.2011 21:44:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: Risque Gelen Nes ve Gba oyunlarının değerini bilmeyeler kızıyorlar işte.Bilselerki onlara bedava nimet veriyorlar.Sonradan alanlar ise o nimetlere para ödemek zorunda.Nankörlük etmeyin hallerine şükretsinler.Nintendo bedava vermeyebilirdi de oyunları.
Nes,Gba oyunları güzelde sencede biraz pahalı değilmi?Yani 80$ edecek kadar Bari 1 tane 3ds oyunu verseydi.

burakcakay

4.8.2011 21:21:56

+1
3DS' ye verilen paralara yazık. %50 indirim bile yapsalar gidip de almam şahsen. Aradaki farkı görmek için kör olmak lazım. Bence 3DS, Wii gibi konsolları alanlar, oyundan, profesyonel oyunculuktan anlamayan kişilerdir. Sadece dönüp bir karşılaştırın PSP ile DS'yi Wii ile Playstation'u. Aradaki farkı göreceksiniz zaten. Gerek grafik kaliteleri olsun, gerek oyun çeşitliliği olsun, gerek oynanabilirlik değerleri olsun herşey açık açık ortada. Nintendo eskidendi artık teknoloji lazım, güçlü konsollar, sistemler lazım. Bunu veren ürünler varken neden fantazi yapıp da Nintendo' ya para kazandıralım ki akıl kârı değil bu iş. Tamam eskiden çok iyiydi SNes ile çocukluğumuz geçti. Gamecube, GBA ile devam etti. O zamanlar deli gibi oynardık. Fakat PC oyunları ile Playstation yükselişe geçti, Nintendo devri bitti. Oyun ve oyunculuk profesyonel bir hobi oldu. Aynı sinema, tiyatro v.s gibi. Nintendo hâlâ o eski oyunculuğa modası geçmiş oyunculuğa hitap ediyor. Kısacası: Nintendo: Amatör Oyunculuk

The_Rahip

4.8.2011 21:04:06

0
Nintendo bazen böyle şeyler yaparak tüketiciyi sinirlendiriyor yada üzüyor ama sonradan tılsım değmiş gibi herşeyi düzeltiyor.

avatar78

4.8.2011 20:42:23

0
Konuya gelsene Risque, satış değerlerini söylemen yersiz ayrıca, psvita çıkmadan bu kadar emin konuşma. Bak eğer vita olmasa ben de 3ds alırdım, ama vita var. Daha güçlü, ekranı büyük. Neyse, konuya beklerim, seni soğutmasınlar güzel tartışma yaratıyorsun

BSC Misafiri

4.8.2011 19:45:44

0
Risque Hacı sende 3ds var degılmı

Oxygen1777

4.8.2011 19:40:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: .:SyLaR:. Nintendo 3DS konusunda başarısız oldu artık ne yaparsa yapsın sattıramaz.
Sen bana kimleri hatırlattın biliyor musun? Bir zamanlar yani bundan 7 yıl önce kadar bazı insanlar senin gibi konuşuyordu.Hep ağızlarında "Ya bu nintendo ne yaparsa yapsın satmaz DS" Yıl 2011 DS'nin satış rakamları 149 milyon üzeri bir rakam. Bu yüzden PSVita severleri olayları zamana bırakmaları ve gelecek sonu kabullenmenizi istiyorum.

Oxygen1777

4.8.2011 19:36:35

-2
Gelen Nes ve Gba oyunlarının değerini bilmeyeler kızıyorlar işte.Bilselerki onlara bedava nimet veriyorlar.Sonradan alanlar ise o nimetlere para ödemek zorunda.Nankörlük etmeyin hallerine şükretsinler.Nintendo bedava vermeyebilirdi de oyunları.

.:SyLaR:.

4.8.2011 19:35:49

-4
Nintendo 3DS konusunda başarısız oldu artık ne yaparsa yapsın sattıramaz.

vfdg

4.8.2011 19:29:37

0
Nintendo'yu etkilemez bile 3DS'in satıp satmaması.
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız