Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

3DS Hackerlarına Nintendo'dan Erken Önlem


    Geçtiğimiz haftalarda Nintendo 3DS üzerinde çalışmalar yapan bir hack grubu, Nintendo 3DS'i hacklemiş ve konsolda korsan oyun çalıştırmayı başarmıştı. Bir Flashcart aracılığıyla yapılan bu işlem, Nintendo tarafından şimdiden engellendi.
 
    Alınan haberlere göre Nintendo, Nintendo 3DS'e getirdiği yeni sürüm güncellemesiyle birlikte bahsi geçen Flashcart'ın çalışmasını engelledi. Üretici firma, bahsi geçen kartları bu yaz döneminde piyasaya çıkmayı planlıyordu. Böylelikle kartlar, daha piyasaya sunulmadan Nintendo tarafından engellenmiş oldu. İşler, tahmin edilenden daha hızlı gelişmiş gözüküyor.

Not: BSC olarak korsan faaliyetlerini desteklemediğimizden dolayı konuya ilişkin bir grup adı veya ilgili linki haberimizde vermiyoruz. Yorumlarınızı da bu notu göz önünde bulundurarak yaparsanız seviniriz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo 3DS Nintendo 3DS
Bethesda Oyunlarına Kalıcı Fiyat İndirimleri Haftaya Microsoft'tan Yeni Bir Duyuru Var
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alemburda34

23.6.2013 09:58:26

0
Zaten korsan kullananların hangisi update yapıyor merak ettim :)

itachi237

23.6.2013 09:35:27

0
bütün r4 kartlar engellendi artık update yapmıyorum bu yüzden bir dstwo kaldı çalışan birde r4i gold yeni sürüm çıkartacakmış sitesinde öyle yazıyor. arkadaş ben r4 kartı korsan olarak görmüyorum.e shopta neredeyse hiçbir oyun yok. bir tek son çıkan oyunlar var. onlarda maşallah 60€. ds oyunlarını bulmak çok zor shopto'dan ds oyunu alacaksın (stokta genelde olmaz zaten) 2 haftaya gelecek (aslında 2 güne türkiyeye geliyorda ptt kargo sağolsun bekletiyor baya) çok uzun iş. aradığım hiçbir oyunuda bulamadım zaten ds'e

cahitdikici

23.6.2013 00:02:17

0
normal ds icin gecerli olan bazi kartlar bile guncellemeden etkilenmedi kisa bir surede getaway 3ds kartin guncellemeyi asacagini dusunuyorum ayrica bu karti bekleyenler zaten guncelleme yapmadi :) umarim cikisi gecikmez normal sartlarda ay sonu cikacakti

Frozen Grenadier

22.6.2013 23:28:30

0
bu flash cart ların normal mağazadan aldığımız oyundan çıkan karttan farkı nedir?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız