Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

14 Eylül'e Kadar PS4 Alana, The Last of Us: Remastered Hediye!


     Türkçe oyunlar ve politikalarıyla Türk oyuncuların gönlünde ayrı bir yere sahip olan PlayStation Türkiye, şu sıralar PlayStation 4 almak isteyen oyuncular için güzel bir fırsat ile karşınızda.
 
     Yapılan duyuruya göre, 1-14 Eylül tarihleri arasında alınan PlayStation 4'lerin yanında, oyunu PS3'te deneyim edemeyenler için The Last of Us: Remastered, bedava olarak oyunculara sunulacak.
 
      Eğer PS4 ve The Last of Us: Remastered ikilisine sahip olmak kafanızda bulunuyorsa, bu fırsatı mutlaka göz önünde bulundurun.
 
 
 
                                                                                       Nathan - Drake'e teşekküler

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PlayStation Türkiye sony playstation 4 ps4 playstation next gen remastered the last of us remastered playstation türkiye kampanya hediye
Alienware, 'Oyun Dünyasının Mac Pro'su' Olarak Anılan Area-51'i Duyurdu Santa Monica Ekibi Yeni Binasını Tanıttı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alito

2.9.2014 18:33:16

0
quote:

Orijinalden alıntı: Rapsody_izmir Sony müşteri hizmetleri diyorki : Bizim söylediğimiz satış noktaları haricinde bir yerden alırsanız Euroasia garantisi olsa dahi biz bu ürünleri tanımayız.

Sony Playstation teknik servisi i diyorki : Bizim söylediğimiz satış noktaları haricinde bir yerden alırsanız Euroasia garantisi olsa dahi biz bu ürünleri tanımayız.

Bunu adamlar telefonda bizzat kendileri söylüyor. Bunlar varsayım yada mantık yürütme değil. Sony Türkiyenin telefonda söylediği sözler.

Tekrarlıyorum Alito

BUNLARI SONY KENDİSİ SÖYLÜYOR . SONY KENDİSİ SÖYLÜYOR . SONY SÖYLEDİ . ( Böyle yazıyorumki o nöronlar çalışssın kafana girsin )

Alito tekrar dinle

İNTERNETTEDE SATANLAR VAR. HANİ VAR YA ALİTO İNTERNET ÜZERİNDEN SATIŞ HA İŞTE O . ORDADA ADAMLAR EUROASİA GARANTİLİ SATMIŞ (Sony garantili diye Alitoş) SONRA ALAN ADAMLAR SORGULAMA YAPIYOR VE SONY YUKARDAKİ İLK YAZDIĞIM SÖZLERİ TEKRARLIYOR. BURAYA KADAR ANLADIN MI ALİTOŞ HAH İYİ

ŞİMDİ DİYORUM Kİ BAK DİYORUM ORJİNAL SONY GARANTİLİ İSTİYORSAN DİYORUM GİT DİYORUM ADAMLARIN SÖYLEDİĞİ YERLERDEN AL DİYORUM.

Alitoş takıldığın yer olursa mesaj at ben sana Tane Tane anlatıcam abisi


Bu arada Sony center sahibi yada çalışanı değilim , spotçu yada tedarikçi de değilim . Kendim satın alırken edindiğim bilgileri paylaşıyorum.

Sizin anlayacağınız dilden konuşuyorum fakat şikayet edip sildiriyorsunuz. İnsan olana ilk mesaj yeterliydi . Gelgelelim olmuyor işte. Tek isteğim yeni alacak kişilerin sizin mesajlara kanıpta garantisinden olmaması.
Dün MediaMarkt 'dan aldım herşeyi de sordum "siz garantiye göndermiyorsunuz bir yolluyoruz ve ürün orijinal Sony garantisindedir" diyor. Kutunun üzerinde de kocaman yazıyor zaten Eurasia garantisindedir diye. Hadi güle güle sana ne halin varsa gör şimdi. Yazacağın hiçbirşey umrumda değil ama bir daha şahsıma hakaret edecek olursan şikayet edicem seni.

Rapsody_izmir

1.9.2014 09:35:01

-1
Sony müşteri hizmetleri diyorki : Bizim söylediğimiz satış noktaları haricinde bir yerden alırsanız Euroasia garantisi olsa dahi biz bu ürünleri tanımayız. Sony Playstation teknik servisi i diyorki : Bizim söylediğimiz satış noktaları haricinde bir yerden alırsanız Euroasia garantisi olsa dahi biz bu ürünleri tanımayız. Bunu adamlar telefonda bizzat kendileri söylüyor. Bunlar varsayım yada mantık yürütme değil. Sony Türkiyenin telefonda söylediği sözler. Tekrarlıyorum Alito BUNLARI SONY KENDİSİ SÖYLÜYOR . SONY KENDİSİ SÖYLÜYOR . SONY SÖYLEDİ . ( Böyle yazıyorumki o nöronlar çalışssın kafana girsin ) Alito tekrar dinle İNTERNETTEDE SATANLAR VAR. HANİ VAR YA ALİTO İNTERNET ÜZERİNDEN SATIŞ HA İŞTE O . ORDADA ADAMLAR EUROASİA GARANTİLİ SATMIŞ (Sony garantili diye Alitoş) SONRA ALAN ADAMLAR SORGULAMA YAPIYOR VE SONY YUKARDAKİ İLK YAZDIĞIM SÖZLERİ TEKRARLIYOR. BURAYA KADAR ANLADIN MI ALİTOŞ HAH İYİ ŞİMDİ DİYORUM Kİ BAK DİYORUM ORJİNAL SONY GARANTİLİ İSTİYORSAN DİYORUM GİT DİYORUM ADAMLARIN SÖYLEDİĞİ YERLERDEN AL DİYORUM. Alitoş takıldığın yer olursa mesaj at ben sana Tane Tane anlatıcam abisi Bu arada Sony center sahibi yada çalışanı değilim , spotçu yada tedarikçi de değilim . Kendim satın alırken edindiğim bilgileri paylaşıyorum. Sizin anlayacağınız dilden konuşuyorum fakat şikayet edip sildiriyorsunuz. İnsan olana ilk mesaj yeterliydi . Gelgelelim olmuyor işte. Tek isteğim yeni alacak kişilerin sizin mesajlara kanıpta garantisinden olmaması.

winxperror

1.9.2014 04:29:01

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Rapsody_izmir Sony center,vatan ve bimex harici neredeb alirsaniz alin. Euroasia garantili olsa dahi kabul etmiyorlar. Garantili istiyenler ilk uc secenek harici bir yere yonelmesinler
Git işine.

Hoid

31.8.2014 23:58:51

0
Bazı insanlar böyle işte tek doğru tek bir bilgi var oda onlarınki birisinden bir şey duymuştur hemen ona inanıp benimsemiştir . Daha sonra soluğu burada alıyorlar işte benimde tasvip etmediğim bir şeydir bu çünkü insanların kafası karışıyor ve gereksiz yere birbirnin aynısı tonlarca konular açılıyor forumda ... Misal ben 2 adet PS3 aldım birisini METRO GROSSMARKET den diğerini de çok uygun bir fiyata MİGROS 5M den almıştım ve cihazlarda herhangi bir problemde çıkmamıştı ta ki garantileri bitince bozulana kadar . Şimdi bu tip köklü firmalar bu ürünleri satıyorsa zaten SONY nin haberi vardır bu işten ya da seninde örneğini verdiğin gibi 2 türlü fiyatlandırma olur ama yinede garantisi olur . Sonuçta gidip spotçudan ürün almıyorsun . Tutupta fellik fellik SONY CENTER bulup PS4 ü oradan temin etmeye gerek yok . Eğer çok takıntılı birisi isen durum değişir tabi SONY den alayım başım ağrımasın diyor bazıları bu arkadaşta onlardan birisi sanırım

alito

31.8.2014 23:39:31

-1
İşte görüyorsun hocam bazı insanlara laf anlatmak çok zor, işine gelmeyince hemen hakaret etmeye başlıyorlar. Adam mağaza ismi vermiş bu mağazaların dışında başka mağazadan alma diyor böyle bir şey var mı ya, resmen saçmalıyor. Diyorum ki, Mediamarkt'da biri ucuz biri pahalı diyorum, biri Eurasia garantili diğeri ithalatçı garantili diyorum hemen yoook oradan alırsan "Sony garanti vermez"e getiriyor lafı. Koskoca MediaMarkt'ın verdiği garantiyi, üstelik özel Sony garantisini saymayacakmış Sony. Bu nasıl bir kafadır anlamak mümkün değil. Sen gidip bakkal gibi yerden tadelle alır gibi konsol alırsan tabi Sony onun garantisinde problem arar ama durup koskoca firmaların garantisini Sony geçerli saymıyor dersen orada sana kahkahaklarla gülerler. Ayrıca o hakareti de aynen iade ediyorum kendisine.

Rapsody_izmir

31.8.2014 19:55:00

0
Lan insan gibi uyariyoruz illa cok bilmislik yapacaklar. Git nereden aliyorsan al

Rapsody_izmir

31.8.2014 19:53:07

0
Alito ps4 un varsa bozulunca aynen bu sekilde anlatirsin sonye. Yetkili bayi harici euroasia garantili alipta sony e sorgulatip şapa oturanlar var. Denemesi bedava

alito

31.8.2014 18:25:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: Rapsody_izmir Sony center,vatan ve bimex harici neredeb alirsaniz alin. Euroasia garantili olsa dahi kabul etmiyorlar. Garantili istiyenler ilk uc secenek harici bir yere yonelmesinler
EURASIA Sony'nin kendi özel garantisi zaten neyi kabul etmiyor. Bu garantiyi veren her mağazaya Sony yetkili servisleri hizmet vermek zorundadır. Mesela bu MediaMarkt sitesindeki satış ve iki fiyat var biri ithalat garantili, biride Eurasia garantili. Arasındaki fiyat farkını görüyorsunuz işte.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

kataaay

31.8.2014 18:17:04

0
bu adama niye eksi attı 3 kişi onu anlamadım adam sony ye tepki gösterdi diye mi ? bu ülkedeki gereksiz sony hayranlığını anlamak çok zor cidden :D
quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL TLOU 'un yanına bir tane daha oyun koysunlar almayı düşünürüm onun yanına bir oyun daha koyarlarsa gider alırım . Yoksa gidip XBOX ONE alacağım duyuyor musun SONY ?


Ogi153

31.8.2014 15:05:45

0
Param olsa alırım

Hoid

31.8.2014 12:45:29

0
TLOU 'un yanına bir tane daha oyun koysunlar almayı düşünürüm onun yanına bir oyun daha koyarlarsa gider alırım . Yoksa gidip XBOX ONE alacağım duyuyor musun SONY ?

JasonBrody94

31.8.2014 12:07:45

0
oooooooooooo harbi süpermiş biz gittik the last of us ı ayrı almıştık mal gibi :D ama ben konsolu ilk çıktığında almıştım neyse abi ps4 almak isteyen veya düşünenlere süper fırsat bence

Rapsody_izmir

31.8.2014 09:48:47

-1
Sony center,vatan ve bimex harici neredeb alirsaniz alin. Euroasia garantili olsa dahi kabul etmiyorlar. Garantili istiyenler ilk uc secenek harici bir yere yonelmesinler

BSC Misafiri

31.8.2014 08:48:50

0
Sadece teknosa vatan bimeksve sony shoptan alanlara bedava ayrıca ps4 1500TL aNCAK SUAN PS4 U 1100 tl YE SIFIR YINE TURKIYE GARANTILI ALABILIYORUZ. İnternetten 1100-1200 TL YE SONY EURİSİA tÜRKİYE GARANTILI Arattıgınızda cok rahat bulabılırsınız oyun 140tl 1240 TL yapar sımdı soruyorum sony Türkıye'ye bunun neresı kampanya neresı kandırmaca? Artık alıcılar bılınclı neyın nekadara satıldıgını bılıyorlar

stun

31.8.2014 04:20:12

0
tüh.. param yok... tatilde yedim.. neyse.. toparlarız.. zaten oynamıştım

ultraslan06GS

31.8.2014 02:05:26

0
Konsolu satın aldığımız yerin önemi varmı ? Gittigidiyordan satın alacağım yine de geçerli olur mu ?

Nathan - Drake

31.8.2014 01:25:07

0
Rica ederim.

kaplan3461

31.8.2014 01:22:59

0
Ben alalı 1 ay oldu bilseydim eylülde alirdim yanlız eylül ayında çıkması manidar Microsoft tas

Redunay

31.8.2014 01:07:08

+3
Gidip sorsam mağazaya haberimiz yok derler veya fiyat farkını alırlar. O yüzden boş ver.

winxperror

31.8.2014 00:33:45

-3
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri çok pahalı konsol şöyle bi 600 700 olsa alınır ama 1500 nedir
1100 TL nedir?Bu grafikleri 60FPS , 1080P oynamaya. http://youtu.be/g3fWCNPo7sI

BSC Misafiri

31.8.2014 00:17:24

-5
çok pahalı konsol şöyle bi 600 700 olsa alınır ama 1500 nedir

BSC Misafiri

31.8.2014 00:04:15

-1
Beyler Ben Yarın Watch Dogs Kutulu Alıcam Yanında Hediyemi Vercekler ?

OldGamers86

31.8.2014 00:01:48

+2
Fiyat farkı koyarlar üzerine , hediye diye satarlar.

mementopolis

30.8.2014 23:41:19

0
valla ps4'te bu yama gelecekmi sorusuna ; "Rica ederiz. Bununla ilgili yakında bir açıklama gelecek. Facebook sayfamızı takipte ", yaniti verdiler . fazla beklentiye girmemek lazim ama görecegiz..

Dictattor

30.8.2014 23:40:36

+1
TLoU Bundle alanlar açısından facia bu haber...

Kabzomanadam

30.8.2014 23:11:46

0
güzel bir kampanya inşallah faydalanırım :)

alito

30.8.2014 23:09:39

0
Kutulu olarak alabilecekmiyiz yoksa indirilebilir olarak mı sunuluyor acaba?

Sir Maximus is BACK

30.8.2014 23:06:42

+1
5 Eylül,yemezler.

WalterHartwellWhite

30.8.2014 23:01:45

+1
Kaçırılmayacak fırsat ama elektronik marketler hediye adı altında bununda parasını çıkarırlar.

winxperror

30.8.2014 22:58:57

-2
http://youtu.be/nI76vliWKKE Hemen haber yapın lütfen.Technogame'ye laf edenler utansın.Adamlar yama yapıyoruz diyorlar.İki üç terbiyesiz çıkıp adamlara demediğini bırakmıyor.Bir de yok oyun çeviri şöyle , yok böyle.Sanki onlarda Oyunçeviri'ye laf atmış.Oyunçeviri'nin yapmadığını onlar yapınca köpürüyorlar hemen. Adamlardan Allah razı olsun.Yama gayet iyi olmuş.GTAV'de TR'de iyi satıyor olmalı çünkü en ucuz yerde bile 130TL falan.Bu oyunu korsan oynayan , onu geçtim spotçudan alan bu siteye girmesin bi zahmet.

Birini Sevdim

30.8.2014 22:54:02

-3
yarın gidip alacaktım ama 1 eylülde başlıyormuş, konsollar pc nin yerini tutmaz, tek bu oyun içinde konsol alınmaz ama, kenarda köşede dursun belki bunun gibi oyunlar çıkarsa çalıştırırım ara sıra.

profxxx

30.8.2014 22:53:28

-3
5 Eylüldeki xbox çıkışını baltalama hareketleri :)

veli@1144

30.8.2014 22:47:47

0
yuh ya :)

mehmet4428

30.8.2014 22:46:27

0
technogame sıtesıne gırmıyor

Sierra 117

30.8.2014 22:43:33

0
technogame youtube kanalında GTA 5 Türkçe yama tanıtım videosu var.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız